"Я дуже поважаю наших військових!": Відомий блогер після втечі з України прокоментував свій вчинок

Відомий український блогер Паша Бумчик, який у вересні втік за кордон через гори, вперше прокоментував свій вчинок. Зірка мережі, відомий екстремальними витівками, згадав про українських військових, передають Патріоти України.

Після виїзду до Європи 27-річний блогер дав інтерв'ю, в якому пояснив своє рішення втекти з України. Він відповів, чи є, на його думку, виїзд під час повномасштабного вторгнення неповагою до захисників.

За словами втікача, він, мовляв, не може подобатися усім, як і його вчинки. Бумчик не вважає своє рішення ганебним та при цьому додає, що це був його вибір та його життя: "Я всім не сподобаюсь. Є люди, яким я не буду подобатись, щоб я не робив. Чи не повага це до військових? Ні, я так не вважаю. Тому що я їх поважаю, те, що вони обрали захищати країну. І я хочу, щоб вони поважали мене за те, що я вибрав собі таке життя".

Що відомо про втечу Бумчика

Наприкінці вересня Паша повідомив у своїх соцмережах, що вирушив в гори. Спочатку він стверджував, що, мовляв, просто пішов в піший похід по гриби. Він провів в горах три дні і за цей час подолав шлях у 44 кілометри.

Пізніше блогер повідомив, що нібито заблукав та перетнув кордон. Паша опинився в Румунії та навіть показував місце, де перебуває. Це було місто Сигіт-Мармароський. За день після цього втікач показався в Будапешті, Угорщина. Про повернення в Україну блогер не казав ні слова. "Врятував своє життя за три дні горами пішки", – писав тоді у соцмережах чоловік.

Варто вказати, що за декілька днів до втечі Паша отримав повістку у Києві. Після незаконного перетину кордону його внесли до бази "Миротворець", назвавши зрадником та дезертиром.

До слова, справжнє ім'я Бумчика Павло Дволичанський. Він родом з Житомира і став популярним у 2015 році завдяки своїм екстремальним витівкам. Наразі у нього майже пів мільйона підписників в Instagram.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Українські БПЛА пробилися до "дуже захищеного" аеродрому Борисоглєбськ і для РФ це стало несподіванкою, - військовий експерт

четвер, 3 жовтень 2024, 15:30

3 жовтня українські дрони атакували військовий аеродром Борисоглєбськ у Воронезькій області Росії, ударивши по складах із КАБами та літаках, повідомляють Патріоти України. Голова Українського центру безпеки та співпраці Сергій Кузан вважає, що ураження...

"Як я відрахувалася після 1 дня навчання": Колишня студентка вразила соцмережі своєю історією

четвер, 3 жовтень 2024, 15:16

Дівчина розповіла історію, як прийняла рішення відрахуватися з університету після 1 дня навчання, яка стала хітом у соцмережах. Відповідний тікток виклала користувачка mariia_app, повідомляють Патріоти України. У своєму відео вона поскаржилася на заста...