"Я готова померти": Власниця одеської кондитерської виступила з різкою заявою проти "карантину вихідного дня"

Для неї та її дітей родинний бізнес - єдиний спосіб для виживання.

Учасниця шоу "МастерШеф" і власниця маленької кондитерської в Одесі Катерина Яблонська виступила з різкою заявою проти запровадження в Україні карантину вихідного дня і заявила, що готова піти на ризик, бо не може втратити свою роботу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Катерина - мама двох дочок і шеф-кондитер у власній кондитерській, і для неї та її дітей родинний бізнес - єдиний спосіб для виживання, а тому вона впевнена, що повинна рятувати свою справу будь-якими способами. "Я готова зіграти в рулетку і померти від COVID, ніж 100%-во поховати заживо свій бізнес! Ще одного карантину мій бізнес не витримає, це маленьке підприємство, у якого немає резервних фондів, щоб чекати", - написала Яблонська.

Жінка обурилася діями влади, які обмежують малий бізнес, в той час, коли працюють великі мережі. "Кому заважає магазин одягу на 30 метрів або моя кондитерська на 10 посадок? Минулого разу я зі своїми дітьми по 16 годин на день робили "Пташине молоко" і розвозили людям по домівках, щоб виплатити своїй команді зарплату, закрити оренди і комуналку! Це не врятувало мене від боргів і ми мало не здохли від роботи! Але жоден член моєї команди не залишився без роботи і зарплат! Хто боїться або в групі ризику - хай сидять на самоізоляції, а такі суїцидники, як я, під свій страх і ризик нехай працюють! Я готова підписати відмову від медичної допомоги, щоб не займати чиєсь місце, але дайте мені і моїй команді працювати! А ви будуйте лікарні, як в Китаї, а не 15-й будинок в Конча-Заспі", - у відчаї заявила жінка.

За її словами, перш ніж відправляти малий бізнес на карантин, влада повинна подбати про те, щоб люди могли вижити. "Якщо ви закриєте все на карантин, виплачуйте людям допомогу, на яку хоча б можна купити іжу - натомість ви підняли ціну на газ! Зніміть оренду з бізнесу! Мені більше нічого винести з дому, мій Мерседес змінився на битий Форд, ось тільки його залишилося продати. Хто ці закони ухвалює? Ви не справляєтеся, а ми страждаємо", - зазначила Яблонська.

Варто зауважити, що пост жінки отримав підтримку у мережі: 11 тисяч репостів і майже 3 тисяч коментарів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...