"Я хотів виступити в ролі переговорника": Російський "опозиціонер" розповів про нічну зустріч із Путіним

Російський «опозиціонер», лідер партії Яблуко Григорій Явлінський каже, що мав зустріч з російським диктатором Володимиром Путіним, на якій намагався вмовити його піти на переговори. Про це він розповів в коментарі для резонансної статті The New York Times, передають Патріоти України.

Зустріч відбулася наприкінці жовтня 2023 року. Явлінський каже, що до опівночі чекав на аудієнцію в Кремлі. За його словами, він намагався переконати Путіна в масштабах російських втрат в Україні, які перевищили радянські за 10 років війни в Афганістані.

Потім Явлінський висловив те, що, за його словами, було його основним посилом протягом 90-хвилинної зустрічі: якщо Путін був би готовий «принаймні подумати про припинення вогню», то Явлінський, який народився на заході України, був би готовий виступити в ролі переговорника. «Той факт, що він погодився говорити зі мною так довго, говорить сам за себе», — зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...