"Я насчитал 14 дронов": Росіянин зняв "репортаж" про атаки БпЛА по РФ (відео)

Місцевий мешканець міста Дзержинськ, що розташоване у Нижньогородській області РФ записав відео, де розповідає про нічну атаку БпЛА по місцевому заводу, на якому виготовлялась вибухівка і де працювали з вибухонебезпечними речовинами, передають Патріоти України.

«Тільки що на завод Сердлова обрушилась атака дронів. Були вибохи, при тому не слабкі. Я нарахував приблизно 14 дронів», – коментував під час зйомки відео його автор.

Також під час відео було чутно постріли і автор зазначив, що це на території заводу стараються збити безпілотники, які продовжують кружляти над містом. «Безпілотники стараються збивати, але вони всеодно долітають. Приблизно сім долетіло вже до цілі», – заявив росіянин.

Нагадаємо, у Дзержинську Нижегородської області (РФ) цієї ночі пролунали вибухи, спричинені атакою безпілотників та роботою систем протиповітряної оборони. У результаті цього постраждало ФКП «Завод імені Я. М. Свердлова», що є частиною військово-промислового комплексу агресора.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Особливо небезпечний "Оріон": Українські десантники на Курщині збили російський дрон (відео)

неділя, 20 жовтень 2024, 20:50

У повідомленні уточнили, що влучний постріл по російському безпілотнику здійснив розрахунок ЗРК “Стріла-10”. “Безпілотний літальний апарат подібного типу небезпечний тим, що може не тільки вести повітряну розвідку, але й маючи на озброєні чотири ракети...

"Це точно в межах вже цієї Курської операції": Дикий прокоментував взяття Журавлівки на Бєлгородщині (відео)

неділя, 20 жовтень 2024, 20:06

Ветеран російсько-української війни Євген Дикий прокоментував взяття Журавлівки у Бєлгородській області Росії та заявив про необхідність розширювати Курську операцію Зброних сил України, передають Патріоти України. «Журавлівка. Я не можу сказати, чи це...