"Я не бачила, щоб вони вчиняли воєнні злочини": Режисерка "Росіян на війні" стала мішенню флешмобу в Х (фото)

Режисерка фільму "Росіяни на війні" Анастасія Трофімова заявила в інтерв'ю, що "не бачила, щоб росіяни вчиняли воєнні злочини", через що стала мішенню для масового флешмобу в соцмережах, зазначають Патріоти України.

Так, в Х користувачі стали публікувати фотодокази російських воєнних злочинів на території України з вставленою на світлини за допомогою фотошопу знімальною групою фільму "Росіяни на війні" на чолі з Трофімовою.

Метою флешмобу є показати режисерці і світу, що росіяни вчиняли і продовжують вчиняти численні злочини проти людяності і порушувати правила війни.

Зокрема серед показаних – авіаційний удар по Драмтеатру в Маріуполі з написом "дети", числення поховання після страт цивільних українців, затоплення населених пунктів через підрив дамби на Півдні України. Слід зазначити, що на одному з опублікованих фото є представник міжнародної прокуратури Кримінального суду з розслідування воєнних злочинів, що прямо вказує на міжнародний консенсус щодо інтерпретації дій російських військових в Україні.

Такі твіти отримали величезну підтримку – тисячі і десятки тисяч лайків і коментарів. Наразі флешмоб ще триває.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій 10 вересня 2024 року - Злий Одесит

вівторок, 10 вересень 2024, 22:18

Сьогодні 10 вересня. Триває 930 доба оборони України проти російської навали. Гойдалки, які породжують хвилі паніки: яка ж ситуація з Водяним і чим загрожує захоплення цього населеного пункту Вугледару, та просування росіян в Гродівці — що не так із ма...

Бригаду, що працювала, накрило гарячим газом: На заводі в Нижньому Тагілі пролунав вибух (відео)

вівторок, 10 вересень 2024, 21:15

В одному з цехів «ЄВРАЗ Нижньотагільський металургійний комбінат» у Нижньому Тагілі через порушення правил охорони праці сталося загоряння колектора природного газу доменної печі. Гарячим газом накрило бригаду, один із робітників помер. Про це повідомл...