"Я не настолько глупый, чтобы благословить вас идти на смерть - еще не время": "Паша-Мерседес" зробив дивну заяву (відео)

"Паша-Мерседес видав в церкві Нижньої Лаври: "Я вас всех призываю к тишине и молитве. ...Нас было 10 000, их [СБУ - О.Г.] тысяча. Но у них автоматы, у них пистолеты. Я не настолько глупый, чтобы благословить вас идти на смерть - ещё не время", - написав політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Тобто, піп РПЦвУ відкрито заявив, що закличе парафіян "іти на смерть" боротись проти української держави і її захисників (тієї ж СБУ), коли настане час. Поки просто рано. А потім він "благословить".

Висновок: російських попів просто небезпечно лишати на волі. Нам реально ще центрів підготовки православних шахідів з благословення Паші-Мерседеса бракувало...".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...