"Я обираю життя, а ти - війну і смерть": Даша Астаф'єва шокувала тим, що їй пишуть зірки-втікачі

Співачка та блогерка Даша Астаф’єва розповіла про колег, які продовжують співати про кохання-зітхання, як у мирний час, передають Патріоти України.

Артистка зізналася, що деякі колеги заблокували її після публічної критики їхньої поведінки та творчості під час війни. "Люди, яких я знаю особисто, повтікали за кордон. Пишуть мені: "Побачив частину інтерв’ю, ти звинувачуєш. А я обираю життя, а ти – війну і смерть". Якби всі так думали, то хто б захищав країну? І чи залишилася б вона досі? Війну виграють свідомі люди, які стоять до кінця, жертвують усім. Я вже мовчу про те, що ті втікачі не збирають кошти, маючи велику аудиторію, та не донатять самі. А постять розгульне життя. Це не просто дратує, це дуже ображає. Я навіть не уявляю, як це зачіпає військових та родини, які втратили близьких через війну", - розповіла Даша.

На її думку, багато українських зірок "поводяться неналежно" та створюють під час війни за кордоном розважальний контент, який несумісний із тим, що зараз відбувається в країні. На запитання, чи йдеться про Настю Каменських, яка оголосила в соцмережі, що розпочинає кар’єру міжнародної співачки, Астаф’єва відповіла: "Про дуже багатьох зірок кажу в цьому контексті. Люди хочуть продовжувати йти шляхом, яким прямували до війни: бути впізнаваними, отримувати компліменти, співати пісні про кохання-зітхання".

Окремо Астаф’єва прокоментувала творчість Потапа, який "співає, що він такий класний волонтер і десь притисне волонтерку вночі, думаю, що кожній людині, яка жила у підвалі декілька місяців, просто хочеться, вибачте, плюнути в обличчя".

"Він мене, до речі, за критику заблокував. Я публічно казала і кажу: такі пісні неприємно чути навіть мені, хоча не вважаю себе якоюсь особливою волонтеркою. Але залишаюся в країні і роблю що можу. Я б теж могла співати на сцені, мандрувати світом і відпочивати на сонечку на ті чималі гроші, які заробляла. Але, люди, зараз не час!", - зазначила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...