"Я під прицілом сиджу тут... Перелякана до смерті": СБУ перехопила розмову окупанта з матір'ю, яка живе в місті, яке він обстрілює (відео)

"Но в мене тут муж лежить, хай мене поймуть правильно, я його самого не оставлю", - мати зробила свій вибір.


Російський окупант воює проти України, а на Херсонщині живе його мати. Але загарбник цим не надто переймається, передають Патріоти України. Він хоче лише вивезти матір із окупованого міста.

Відповідну розмову перехопила Служба безпеки України. Сам російський загарбник також народився на Херсонщині, але служити пішов до російської армії. Для того, щоб вивезти свою матір він навіть погодив окрему спецоперацію зі своїми командирами. На інших же людей йому плювати.

Але жінка відмовилася виїжджати. На питання свого сина, чому вона так вирішила, жінка відповіла: "Но в мене тут муж лежить, хай мене поймуть правильно, я його самого не оставлю"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

Заступника Шойгу заарештували після спецоперації ГУР – ЗМІ

середа, 24 квітень 2024, 21:04

Арешт заступника очільника міноборони РФ Тимура Іванова пов'язаний із березневою спецоперацією Головного управління розвідки Міноборони України. Про це 24 квітня повідомили "Українська правда" й "Суспільне" з посиланням на джерела, передають Патріоти У...