"Я побачив цей прийом на дитячому каналі. Його показував знаменитий рестлер Джон Сіна": У США 8-річний хлопчик врятував сестру від смерті (відео)

Однорічна дівчинка вдавилася під час подорожі. Вона їла курячий нагетс і раптом почала задихатися.

Стоп-кадр з відеоУ США восьмирічний хлопчик врятував молодшу сестру, коли та вдавилася. Для порятунку дівчинки він використав прийом Геймліха, повідомляють Патріоти України.

Подробиці - у сюжеті Апостроф News о 15:00 на Апостроф TV.

Однорічна дівчинка вдавилася під час подорожі. Вона їла курячий нагетс і раптом почала задихатися. Утім хлопчик не розгубився і наказав батькові зупинити авто.

"Я слухав музику і почув, що вона перестала дихати. Я подивився ліворуч, у сестри було вже обличчя фіолетово-червоного кольору. Тож я обхопив її ззаду і почав тиснути на живіт і різко виштовхувати вгору. З усієї сили, яку мав у свої вісім років", - розповів Джексон Демпсі.

Навіть не знаючи про це, Джексон зробив все правильно. Хлопець використав так званий прийом Геймліха, і крихітка почала дихати.

"Я побачив цей прийом на дитячому каналі. Його показував знаменитий рестлер Джон Сіна", - додав старший брат.

"Він побачив цей епізод минулого року. Я дуже рада, що він не забув, і ці знання стали у нагоді", - зазначила мама Джексона Крістін.

Вчинок хлопчика розчулив містян. Про нього дізнався навіть сам Джон Сіна, який показував цей прийом на телебаченні. Він записав для хлопчика відеозвернення.

"Я чув історію про тебе. Вона дійсно зворушила моє серце. Зазвичай, коли трапляються подібні речі, нам важко діяти. Проте ти не вагався і цим врятував життя своїй сестрі. Я хочу подякувати тобі за це, Джексон. Дякую за натхнення. Спасибі від усіх нас", - заявив відомий на весь світ рестлер.

Однак сам Джексон свій вчинок не вважає чимось надзвичайним. Він давно мріє стати пожежником і рятувати людей.

"Кожна дитина має знати прийом Геймліха, щоб врятувати життя молодшим братам і сестрам", - наголосив хлопець.

За рішучість мер міста нагородив Джексона Демпсі грамотою. Крім того, на його честь влаштували парад пожежників.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поїхав воювати в Україну, залишився без штанів: Повчальна історія окупанта, якого пограбували, поки він "захищав Росію" (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 23:43

У Бурятії пограбували будинок російського окупанта, який воював в Україні. Про це повідомив у Telegram журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України. . Військовий на ім'я Олександр Суворов добровольцем поїхав воювати проти України, потім пове...

"Началась ликвидация командования Украины": Росіяни вигадали фейк про загибель Сирського та Буданова на Харківщині

четвер, 18 квітень 2024, 23:30

Росіяни поширюють фейкову інформацію про те, що унаслідок ракетного удару по місту Чугуїв цього тижня начебто загинули головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський та начальник Головного управління розвідки України Кирило Буданов. Повідомл...