"Я поважаю Аліну": Анна Трінчер вперше відповіла Шаманській на звинувачення у плагіаті

країнська співачка та блогерка Анна Трінчер вперше відреагувала на скандал, який розгорівся навколої неї через її YouTube-проєкт "Неідеальна я", передають Патріоти України.

Після того, як блогерка Аліна Шаманська звинуватила Трінчер у тому, що артистка вкрала не лише ідею її підкасту, а й дизайн студії, Анна розставила крапки над "і".

Зокрема Трінчер підтвердила, що її подкаст і шоу Шаманської справді знімалися в одній й тій самій студії. Втім, стверджує Анна, знімання свого проєкту на цій локації вона провела за два місяці до того, як Шаманська там зняла своє шоу.

Анна Трінчер відповіла Аліні Шаманській / © instagram.com/annatrincher_official
За словами Трінчер, концепцію свого шоу вона вигадала ще рік тому і надала докази у вигляді скрінів переписки зі своєю командою.
Анна Трінчер відповіла Аліні Шаманській / © instagram.com/annatrincher_official
Анна Трінчер відповіла Аліні Шаманській / © instagram.com/annatrincher_official
Також співачка наголосила, що її підкаст і проєкт Аліни кардинально відрізняються за своєю суттю. "Кардинально різна і суть підкасту. У мене один незмінний експерт - психолог, з яким ми піднімаємо різні соціальні теми. у Аліни формат - подкаст-інтерв’ю, де в кожному випуску історії різних героїв", - пояснила Трінчер.

Наостаток Анна вибачилася перед Аліною Шаманською і зазначила, що "щиро не хотіла доставити їй негативних емоцій", а також що "поважає Аліну та її підкаст".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...