"Я поважаю Аліну": Анна Трінчер вперше відповіла Шаманській на звинувачення у плагіаті

країнська співачка та блогерка Анна Трінчер вперше відреагувала на скандал, який розгорівся навколої неї через її YouTube-проєкт "Неідеальна я", передають Патріоти України.

Після того, як блогерка Аліна Шаманська звинуватила Трінчер у тому, що артистка вкрала не лише ідею її підкасту, а й дизайн студії, Анна розставила крапки над "і".

Зокрема Трінчер підтвердила, що її подкаст і шоу Шаманської справді знімалися в одній й тій самій студії. Втім, стверджує Анна, знімання свого проєкту на цій локації вона провела за два місяці до того, як Шаманська там зняла своє шоу.

Анна Трінчер відповіла Аліні Шаманській / © instagram.com/annatrincher_official
За словами Трінчер, концепцію свого шоу вона вигадала ще рік тому і надала докази у вигляді скрінів переписки зі своєю командою.
Анна Трінчер відповіла Аліні Шаманській / © instagram.com/annatrincher_official
Анна Трінчер відповіла Аліні Шаманській / © instagram.com/annatrincher_official
Також співачка наголосила, що її підкаст і проєкт Аліни кардинально відрізняються за своєю суттю. "Кардинально різна і суть підкасту. У мене один незмінний експерт - психолог, з яким ми піднімаємо різні соціальні теми. у Аліни формат - подкаст-інтерв’ю, де в кожному випуску історії різних героїв", - пояснила Трінчер.

Наостаток Анна вибачилася перед Аліною Шаманською і зазначила, що "щиро не хотіла доставити їй негативних емоцій", а також що "поважає Аліну та її підкаст".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...