"Я практично впевнений, що злив "корабельної сосни" був цілеспрямованим", - політтехнолог Голобуцький

"Слуги" були змушені рятувати свого президента ціною власних репутацій?

"Слуга" Третьякова теж рятувала президента? Фото: скріншот з відео.

"Слуги, здається, влаштували змагання: хто голосніше переб'є своїм скандалом скандал з "засранцями"-далекобійниками - спочатку Корнієнко з Арахамією, тепер Третьякова... Бо Зе-команда дуже швидко зрозуміла, наскільки масштабним був факап з наїздом на далекобійників. Адже Зеленський від початку позиціонувався як "президент простих людей", захисник їх від свавілля олігархів, влади, партій тощо. І тут раптом - наїзд на цих самих простих людей на користь корумпованих чиновників", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Ба більше: Зеленський в якості мішені обрав дуже згуртовану спільноту "простих людей": далекобійники - це не просто спільнота, але, можна сказати, субкультура. При тому високомобільна розгалужена субкультура, котра в короткий проміжок часу встигає об'їхати велику кількість міст, містечок, придорожних мотелів...

Тобто, відучора Зеленський отримав собі ворогом чималу кількість добре мотивованих "простих людей". Ясно, що це треба якось перебивати. Тому я практично впевнений, що злив "корабельної сосни" був цілеспрямованим - щоб відволікти увагу від "засранців".

І буквально одразу - наступний крупний факап, від Галини Третьякової: голова комітету ВР з питань соцполітики та захисту прав ветеранів(!) розмірковує на відео про стерилізацію заради отримання соціальної допомоги, щоб запобігти появі наступного покоління таких же отримувачів соціалки. І взагалі в отримувачів субсидій і допомог (передусім на народження дитини) діти "дуже низької якості".

Я припускаю, що Третьякова сама не надто зрозуміла, що саме ляпнула. Але "субсидії за стерилізацію" має всі шанси надовго перебити "засранців".
--
Особливо пікантний момент - Слуга Третьякова є членом делегації для участі у Тристоронній контактній групі, представник в робочій підгрупі з гуманітарних питань(!). В принципі, цікавий підхід до вирішення гуманітарних проблем з "ополченцамі"...))".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...