"Я просто виконував накази": ЗСУ взяли в полон окупанта-актора, який грав у п'єсах Чехова (відео)

Збройні сили України взяли в полон окупанта-актора. 48-річний росіянин на ім’я Ігор в інтерв’ю Володимиру Золкіну розповів, що закінчив Ярославський театральний інститут та шість років служив на професійній сцені – у Армавірському, Котласському та інших театрах, передають Патріоти України.

Грав головні ролі у п’єсах Чехова, Платонова. Виконував роль Сергія Паратова в «Безприданниці» Олександра Островського (у радянському фільмі за цією п’єсою Паратова зіграв Микита Міхалков, – ред.)

У вересні 2023 року Ігоря мобілізували, і він пішов до війська. Каже, воювати не хотів, але що ж робити – приймав присягу. Спершу служив у тилу. На полігоні в Луганську виконував обов’язки старшини – одягав, узував, видавав зброю новобранцям. Та згодом посварився з командуванням і опинився в Білогорівці. Там деякий час також займався організаційними питаннями, але люди в підрозділі стрімко закінчувалися, і ось уже Ігоря відправили займати позиції. Причому шлях командування вказало настільки «добре», що окупант із товаришами вийшов просто в руки до ЗСУ. А коли росіяни з дрона побачили, що їхні вояки потрапили в полон, почали обстрілювати їх із міномета. Українським бійцям вдалося вивести полонених з-під вогню.

Окупант зізнався, що його колишня дружина була українкою, і нацистів він тут не бачив. Також він постійно говорить про інтелігентність, цитує пісню Висоцького про постріли в спину. Коли ж Золкін справедливо зауважує, що вони прийшли на нашу землю якраз для того, щоб стріляти в спину, Ігор розводить руками – ну так присяга, наказ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Генерал Залужний ледь не загинув після дзвінка з ОП, - Борислав Береза

субота, 5 жовтень 2024, 21:55

"Після того, як в ефірі на моєму YouTube-каналі генерал-майор Сергій Кривонос розповів про поранення, яке Валерій Залужний отримав на фронті, то сталося два цікавих момента - журналісти почали цікавитися подробицями події і під відео у коментарі прийшо...

Не працюють лише поранені: Яку роботу виконують полонені росіяни та скільки їм платять (відео)

субота, 5 жовтень 2024, 21:42

Раціон із 2200 кілокалорій на день; медична частина такого рівня, що можуть позаздрити амбулаторії в багатьох українських селах; і зарплата півтори тисячі гривень. В таких умовах в одному з таборів в Україні утримують військовополонених росіян, передаю...