"Я шокована, мене залякали": Дружина Віктора Павліка вразила результатами обстеження 2-річного сина

Дружина українського співака Віктора Павліка, блогерка та бізнесвумен Катерина Реп'яхова, розплакалась, коли почула результати обстеження дворічного сина, повідомляють Патріоти України.

У маленького Михасика затримка мовлення. Тож Катерина нині ходить до різних лікарів, обстежує сина та намагається з'ясувати, у чому причина. Нещодавно дружина Павліка сходила з Михасиком до однієї з приватних клінік Києва. Ставлення лікарки до маленького хлопчика Катерину просто шокувало.

"Ми погодилися здати Михасику кров з вени…Це просто пекло на землі те, що ми пережили… Вісім пробірок, зробили лише дві без катетера. Та голка в ручці, як мені було боляче…Потім голка вискочила, вона почала шукати на іншій ручці вени… Я просто встала і вийшла з дитиною. Все, що нам сказали, треба розбиратися. Можливо, навіть поїдемо до Ізраїлю…Якийсь відчай… Вибачте за правду, немає сил", - поділилася Катерина.
Сину подружжя назначили зробити чимало аналізів, які дорого коштують. Також Михасику прописали ліки, які можна купити лише у приватній клініці.

"Треба думати щодо того, що нам сказали. Там купа аналізів, дуже дорогих аналізів, один із них 15 тисяч, інший - три. Просто це приватна клініка, щоб це не було заробляння грошей. Може це не так, я не знаю, треба розбиратися. А ще нам прописали ліки, які можна купити лише в них. В аптеках вони не продаються, 4 тисячі коштують", - поділилася блогерка.

Згодом Катерина більш детально розповіла про висновки лікарки. Вона заявила, що під час вагітності блогерка перенесла інфекцію, яка вплинула на дитину. Також Катю налякали, що у Михасика родова травма. Однак, за словами блогерки, вона навіть не хворіла на коронавірус, а її пологи чудово минули.
"Мені такого наговорили, що я і досі шокована. Що під час вагітності я перенесла інфекцію або коронавірус, тому Міша не розмовляє…А ще у нього родова травма…Я шокована, мене залякали. А у виписці написано лише одне – затримка психо-мовного розвитку. Я нічим не хворіла під час вагітності, і на коронавірус теж", - зазначила Катерина.
Врешті у Реп'яхової склалося враження, що лікарка просто хотіла заробити. Тож Катя продовжуватиме займатися лікуванням сина, але звернеться до інших спеціалістів.

"Підіб'ю підсумки…Може ця пані дійсно тямуща лікарка, але продавати несертифіковані бади – це не ок. Пропонувати аналіз, який роблять лише вони, - це теж не ок. Проколювати дитині другу руку напором, коли сильна істерика – це теж не ок. Вони морально на мене давили, що вони мають це зробити. Навіть жодним чином не розмовляли з Михасиком. Це мета - заробити. Адже вони розуміли, на кону понад 20 тисяч гривень, але не вдалося. Я встала і пішла з дитиною. Я буду далі продовжувати займатися цим питанням, тільки поступово, без стресу для дитини", - обурилася блогерка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...