"Я співала дев'ять років": Дружина Віктора Павліка показала, як підкорювала сцену

Дружина співака Віктора Павліка, блогерка Катерина Реп'яхова, свого часу також займалася вокалом. Про своє юнацьке захоплення Катерина розповіла, коли приїхала до рідного міста Дніпро, передають Патріоти України.

Там вона завітала до місцевого Палацу творчості та побачилася зі своєю наставницею. "Якщо що, я співала дев'ять років. Дев'ять найкращих років мого дитинства пройшли тут", - розповіла Катерина.

У рідних стінах на блогерку нахлинули спогади про дитинство та виступи з колективом. Тож у сторіз в Instagram блогерка поділилася архівними фото, на яких показала себе у сценічних образах. На деяких кадрах підписники могли ледь впізнати дружину Павліка, адже за цей час Катерина сильно змінилася.

Зараз усі знають дівчину, як гарну білявку, однак у юності Реп'яхова мала коротке та темне волосся.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спеціально створена для знищення дронів: ВМС США готуються до випробування потужної мікрохвильової зброї

субота, 27 квітень 2024, 19:43

У 2026 році ВМС США планують випробувати свою першу потужну мікрохвильову зброю на борту морського судна. Експериментальна зброя, відома як «Проект МЕТЕОР», використовуватиме промені інтенсивної електромагнітної енергії для знищення дронів. Про це стал...

Прем'єр Ізраїлю вже відреагував: МКС готовий видати ордер на арешт Нетаньяху через війну в Газі, - The Times

субота, 27 квітень 2024, 19:28

Міжнародний кримінальний суд готовий видати ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху та інших високопоставлених ізраїльських чиновників у зв'язку з війною в Газі. Про це пише The Times, передають Патріоти України. За даними видання,...