"Я спробував пробачити, потім це повторилося": Олександр Пономарьов згадав про зради продюсерки Мозгової та розповів про нинішні стосунки

Український співак Олександр Пономарьов розповів, чому розлучився з попередніми дружинами Оленою Мозговою та Вікторією Мартинюк, і що наразі відбувається в його особистому житті. В інтерв'ю Дмитру Гордону Пономарьов пригадав, що причиною розлучення з продюсеркою Оленою Мозговою стали зради з її боку, передають Патріоти України.

"У мене відбулося так в житті, що зрадили. Я спробував пробачити, потім ще раз зрадили. Я не зміг пробачити і пішов. Так відбулося. Я Олену поважаю, вдячний їй за доньку. Тому нічого поганого не хочу про неї говорити", - сказав артист.

Від Мозгової у співака є донька Женя, а також він як до рідної ставиться до доньки Мозгової від її попередніх стосунків – Зої, яку виховував з 1,5-річного віку. Зараз Пономарьов вкрай рідко спілкується з Оленою та до війни підтирмував її музичні проєкти.

Другою дружиною Пономарьова була Вікторія Мартинюк. З нею вони пробули у шлюбі 4,5 роки. За словами зірки, з нею не склалося, бо вони не зійшлися характерами. "Не склалося. У мене було помилкове судження, що я людину зможу змінити. Це була моя помилка. Ми не співпали за характерами. А потім, коли вона сказала: "Обирай, або я, або Женя", донька моя. Женя ж зі мною жила після нашого розлучення з Оленою. Вона не дуже її любила і сказала: "Обирай". Я сказав, що доньку я обрати не можу, вона вже обрана. А дружину можу. Так ми і розійшлися", - розповів Пономарьов.

На запитання, що зараз відбувається в його особистому житті, Пономарьов відповів завуальовано. Втім, дав зрозуміти, що не самотній і дуже цінує ці стосунки. "Все в порядку, тому давай це не рухати, щоб воно і далі було в порядку. Я забобонна людина зі студентських років, але розумію, що Біблія пише, що в це вірити не можна", - прокоментував Пономарьов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...