"Я у вільних стосунках": Леся Нікітюк поділилася подробицями особистого життя

Українська телеведуча Леся Нікітюк зізналась, чи вільне її серце. Зокрема, знаменитість поспілкувалася з прихильниками в Instagram, вони ж і поставили їй відповідне запитання, передають Патріоти України.

Леся Нікітюк дещо збентежила своєю відповіддю. Ведуча зізналась, що нині вона перебуває у вільних стосунках. Однак або ж зірка таким чином пожартувала, зазначивши, що в неї немає другої половинки, або ж натякнула, що в з партнером у них не моногамні взаємини. "Конкретно зараз я у вільних стосунках", - відповіла Нікітюк.

Також у знаменитості поцікавилися, чи планувала вона коли-небудь зробити пластичну операцію. Ведуча дала чітко зрозуміти, що її все влаштовує у своєму тілі, тож пластика їй не потрібна.

"Я не проти пластики. Ви можете робити собі все, що захочете, головне – без перебору і щоб хороший хірург. Я хотіла собі коротші ноги, але потім зрозуміла, що з ногами все гаразд, хотіла груди, але чоловік сказав, що мої – кращі. Потім хотіла переробити ніс, але він теж всіх влаштовував. Просто ходжу до косметолога і на спорт", - жартома відповіла знаменитість.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...