"Я уже не помню, когда человека так упорно тянули на госслужбу, как пана Витренко", - Сазонов

"Пишут, что если Юрия Витренко не удастся с третьей попытки пропихнуть в вице-премьеры, есть уже вариант назначить его без всяких голосований в НКРЕКУ. Я уже не помню, когда человека так упорно тянули на госслужбу", - пише на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук" оглядач Кирило Сазонов, передають Патріоти України, та продовжує:

"Чем так ценен пан Витренко? И чем так ценна для него работа во власти, если он так не хочет идти в частный сектор, где официальные высокие зарплаты и не нужно никому нравится? Ребус, блин. Может, ему попробовать на довыборах в Верховную Раду зайти? А уже если и это не получится - попробовать в мэры Харькова в октябре. Но если и там не оценят - хрен с ним, в НКРЕКУ...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...