"Я в шоці, що це відбувається". Популярна блогерка розповіла про "несподівану пропозицію" від Офісу президента

Українська журналістка і блогерка Аліна Шаманська в інтерв'ю, яке 22 серпня опублікували на YouTube-каналі ТСН, розповіла про "несподівану пропозицію" від заступника глави Офісу президента України Олексія Кулеби, передають Патріоти України.

"Я настільки в шоці, що це відбувається. Але я стала амбасадоркою президентського Конгресу. В один прекрасний день мені приходить повідомлення: "Я – речниця Олексія Кулеби, заступника керівника Офісу президента. Він хоче з вами особисто зустрітися й познайомитися. Звісно, я погодилася. Прийшла в офіс до Олексія Кулеби, ми з ним познайомилися. На цій зустрічі мені сказали, що це за проєкт. Я буду їздити містами, селами нашої країни й брати інтерв'ю в мерів та голів військових адміністрацій і відкривати їх із людського боку. У мене місія – розповісти, що відбувається під час війни в містах людською мовою, а не мовою політичних термінологій", – розповіла вона.

За словами Шаманської, ідеться про новий YouTube-проєкт Офісу президента під назвою "Міста сили". Блогерка зазначила, що її першим відрядженням у межах цього проєкту стала поїздка в Запоріжжя.

Шаманська зазначила, що презентація нового проєкту відбудеться під час проведення Конгресу місцевої та регіональної влади за президента України. Вона зізналася, що, діставши пропозицію від Офісу президента, думала, що за неї "хтось попросив". "А мені моя подружка каже: "Аліно, досить. Тебе взяли, тому що ти професіонал, усе. За тебе ніхто не попросив", – додала вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Простягається до Селидового: Росіяни намагаються захопити ключову висоту в районі Покровська, - аналітик DeepState

п’ятниця, 23 серпень 2024, 13:51

Співзасновник та аналітик DeepState Роман Погорілий наголосив, що на Донецькому напрямку ситуація погіршується. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "На Донецькому напрямку ситуація залишається складною і погіршує...

"Я почав отримувати погрози від військових": Блогер Волошин розсекретив, до якої країни він втік

п’ятниця, 23 серпень 2024, 13:16

І ось днями блогер несподівано публічно заявив про свій виїзд за кордон на своєму YouTube-каналі. За словами Олександра, він втік до столиці Польщі після того, як у його бік і його команди почали прилітати погрози від невідомих. Також Волошин розповів ...