"Я вас розчарую": Санта Дімопулос зізналась, чому продовжує спілкуватися російською

Українська виконавиця Санта Дімопулос продовжує час від часу в соцмережах використовувати російську мову, зазначають Патріоти України.

Прихильники артистки цікавляться, коли ж вона остаточно перейде на українську. Однак Санта говорить, що не планує повністю цього робити. Переходити на українську співачка планує поступово.

"Може я вас розчарую, але я не веду Instagram, щоб задовольнити чиїсь хотіння. Я намагаюся вводити українську, але лагідно, з любов'ю, без тиску, тому що піде зворотна реакція", - поділилася Санта.

За словами артистки, у повсякденному житті вона використовує мінімум три мови. Щодо російської – то ця мова буде завжди зі співачкою, адже сама Санта народилася в російськомовній родині.

"Я використовую в побуті мінімум три мови, зараз і свій блог також веду трьома мовами. Українська поки що не така досконала для того, щоб вільно та швидко виражати свої думки. Я народилась в російськомовній родині, тому, попри обставини, вона назавжди зі мною", - підсумувала артистка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Шойгу намагався зберегти посаду": Військовий експерт пояснив поспіх окупантів у наступі на Харківщині

неділя, 19 травень 2024, 21:01

Військовий експерт Михайло Притула вважає, що Шойгу намагався зберегти посаду міністра оборони РФ, розпочавши наступ на Харківщині повністю непідготовленим угрупованням військ, передають Патріоти України. "Росіяни почали наступ на Харківщині, не підгот...

Інцидент із гвинтокрилом Ебрагіма Раїсі: Американський фахівець розповів, що насправді означає "жорстка посадка"

неділя, 19 травень 2024, 20:03

Державні ЗМІ Ірану повідомили, що вертоліт президента країни Ебрагіма Раїсі здійснив "жорстку посадку". Колишній пілот вертольота Еш Александер-Купер розповів Sky News, що таке формулювання охоплює цілу низку сценаріїв: від доволі м'якої або мимовільно...