"Я вперше в житті сварилася англійською": Анна Трінчер потрапила у скандал в італійському ресторані (фото)

Співачка та блогерка Анна Трінчер опинилася в центрі скандалу під час подорожі до Мілану. Неприємний інцидент трапився під час вечір в одному з місцевих ресторанів. Як розповіла Анна у сторіз в Instagram, вони з подружками прийшли повечеряти, але вечір зіпсувала сварка з офіціанткою, передають Патріоти України.

Справа в тому, що заклад має особливу концепцію, за якою гості можуть сплатити 30 євро та замовити будь-яку кількість страв з меню при умові, що вони усі їх з'їдять. Однак, за словами співачки, їх не попередили про те, що за страви, що залишаться все ж доведеться заплатити.

"Перед тим, як замовляти ми спитали в офіціанта про їхню систему оплати та правила, щоб знати точно, що можна, а що ні. Ми замовили страви, поїли дуже смачно. Залишилася одна порція ролів та ще трошки їжі. Вийшла офіціантка та каже, що ми будемо вимушені заплатити за те, що залишилося. Я сказала, що, на жаль, на не попереджали про це, коли ми питали про систему ресторану. Тому ми не будемо платити", - розповіла Трінчер.

Офіціантка своєю чергою не хотіла визнавати свою помилку та запевнила, що гості мали самі б прочитати правила. До того ж, як наголосила Трінчер, дівчина в розмові навіть почала підвищувати голос та переходити на особисті звинувачення.

"Справа взагалі не в грошах... Вона почала виходити на емоції, підвищувати голос, перебивати, казати, що це і так зрозуміло. А я спокійно пояснювала, що клієнти повинні знати правила ресторану і тоді не буде проблем", - поділилася Анна.

Натомість, цей конфлікт став для співачки гарним уроком. По-перше, за словами Трінчер, вона сварила англійською, а по-друге, це дало їй змогу опанувати емоції та вести конструктивний діалог.

"Я вперше в житті сварилася англійською мовою. Причому сварилася настільки аргументовано, спокійно. Вперше в житті у мене був такий "якісний" конфлікт, тому що я не відчувала емційної провини, не хотіла плакати, хоча зазвичай, конфлікти викликають у мене такі емоції. Цей конфлікт був дуже показовим для мене. Зараз я настільки взяла себе в руки, спокійно людині пояснила", - розповіла співачка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...