"Я вивів двох людей": Електрик "Епіцентру" розповів про перші хвилини після удару росіян (відео)

Електрик "Епіцентру" у Харкові Ігор Калашник розповів, що йому вдалося вибратися, бо частина гіпермаркету, у якій він перебував на той момент, поки не горіла, передають Патріоти України.

"Я мав обходи і в той час зайшов у щитову. Воно якраз "бахнуло", а довкола ж тільки стіни. Мене трішки привалило. Але я почав швидко знімати напругу. Збоку у нас був автоматичний генератор, а там же солярка. Я його вимкнув, щоб нічого не… Потім я двох людей вивів", - поділився Ігор Калашник.

З його слів, один з чоловіків, що також був у магазині, повідомив пожежникам, що у правій частині будівлі бачив жінку з дитиною. "Рятувальники молодці. Поки нічого ще не почало обвалюватися, вони туди побігли. (...) Здається, посередині, де був ламінат, влучило. Бо перший час у районі щитової в мене навіть було світло, не було полум'я. Але все це доля хвилини. Ми хотіли ще побігти до працівників, але вже всередину зайти не змогли", – зазначив він.

Також вдалося вийти самотужки охоронцю складу. Його забрала швидка. Про долю інших працівників Ігор Калашник не знає – чи вдалося врятуватися його колегам поки невідомо. "У нас зенітні вікна – їх повітрям вириває. Одразу спрацювала "пожежка", почала заливатися вода – скільки було у пожежному резервуарі. Це хоч щось дало", – додав працівник "Епіцентру".

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...