"Я з України і я - патріотка!": Зрадниця Оксана Байрак розмріялася про повернення до Одеси та Києва

Режисерка-втікачка Оксана Байрак вирізнилася дивними заявами під час виходу у прямий ефір у своєму Instagram, передають Патріоти України.

Зрадниця, яка влітку 2023-го втекла до Росії і наразі там знімає серіал для пропагандистського каналу, заявила, що "обов'язково повернеться до Одеси", де перебувала на початку повномасштабного вторгнення. Також втікачка впевнена, що й у Києві на неї чекають з розпростертими обіймами.

А тим обуреним українцям, які повідомили Байрак, що вона тут нікому не потрібна, відповіла, що вони "знехтували країною". Також зрадниця на запитання, чи вона з України, заявила: "Я не лише з України. Я українка! При чому, я вважаю, що найбільша патріотка!" – відповіла втікачка.

І щоб продемонструвати, що вона володіє українською, заспівала фрагмент з пісні "Червона Рута". Наостанок Байрак, яка відсиджується в Росії і працює там, заявила, що її країна – Україна, а "всім, хто відкриває на неї рота" побажала "кохати свою рідну неньку, так, як вона її любить".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...