"Я залишаюсь Морозюк! А наречений мій є жук": У мережі з'явилась дотепна пародія на колишню Романа Гринкевича (відео)

Українські блогерки Анастасія Марків і Наталія Чабан створили пародію на наречену затриманого директора благодійного фонду Романа Гринкевича - Соню Морозюк, повідомляють Патріоти України.

У ролику, який в TikTok переглянули понад 1,3 млн користувачів, дівчата висміяли художницю, яка заявила, що не знала звідки в її коханого гроші на дорогі подарунки. "Де береш ти гроші - не хочу знати я. А я беру їх в тумбі та з твого гаманця. Дорогі каблучки, брендові сумки, поїздки за кордон і срібні ланцюжки. Де береш ти гроші - мені ти не кажи, а виставку картинок скоро оплати", - йдеться на початку відео.

Крім цього блогерки посміялися над тим, що після візиту СБУ Морозюк заявила, що нічого не розуміє у справах Гринкевича. "Їм може просто дали, чого зразу хабар? У мене, чесно, з рота аж вилетів омар. Я залишаюсь Морозюк! А наречений мій є жук. А де я знала, що то є, і де він гроші ті бере?", - продовжили гумористичний ролик зірки й додали, що потрібно обирати таку жінку, яка "дост кара ґюнде білі олур" (Оксана Марченко - ред.).

Раніше Соня Морозюк заявила, що не виходитиме заміж за Романа Гринкевича - сина бізнесмена Ігоря Гринкевича, якого підозрюють у розкраданнях на закупівлях для Збройних сил України. Сказала, що за період стосунків від Романа Гринкевича отримала два подарунки - обручку і кольє.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все буде погано? Три міфи про "тотальне зубожіння після війни", в які вірять українці, - Сергій Фурса

четвер, 9 травень 2024, 14:03

"Українці продовжують перебувати у депресії. І одним з факторів цього стану є багато економічних міфів, дуже деструктивних, які засіли в голову українців і активно підживлюються російською пропагандою. Створюючи враження, що все пропало і в України нем...

У параді брали участь "герої СВО": Путін використав 9 травня для пропаганди війни проти України та залякування Заходу, - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 13:33

Російський диктатор Володимир Путін використав парад 9 травня, який пройшов на Красній площі в Москві, з метою пропаганди війни проти України і залякування заходу ядерною зброєю, зазначають Патріоти України. Як повідомляє Bild, на парад прибули понад 1...