"Як мало радянським людям треба для щастя": Росіянка влаштувала "жорстку помсту" танкам Abrams (відео)

У Москві для росіян влаштували "свято трофеїв" перед сакральним 9 травня. Подивитися на західну техніку прийшли найпалкіші прихильники "русского мира", передають Патріоти України.

Як повідомляє LUXTA, серед натовпу помітили невгамовну жінку, яка влаштувала власну "показову помсту" західній техніці. Росіянка знімала броню на планшет та показувала непристойний жест.

На уточнювальне питання, кому адресовано жест, росіянка самовдоволено відповіла: "Це "Абрамсу" грьобаному. Горіти їм в пеклі разом з екіпажем". Канал іронічно додав, що "бабка-комсомолка вирішила поглянути на трофейну заморську техніку". "Як мало радянським людям треба для щастя", - додав канал.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обдиралівка з електроосвітленням

субота, 18 травень 2024, 7:49

Відверто з болем. Якби мене хтось запитав, як життя-буття цієї весняної воєнної пори у центрі столиці, де мешкаю вже понад тридцять літ, то я би на це питання відповів словами героїв відеосюжетного анекдоту про хлопчика і його розважливого кота. Там м...

Заяви Кремля про взяття ЗСУ в "котел" у Часовому Яру - ІПСО на тлі візиту Путіна в Китай

субота, 18 травень 2024, 7:15

Росіяни дійсно мають просування на Донеччині й Харківщині, але їхні заяви про успіхи – перебільшені. Російський диктатор володимир путін перебуває з візитом у КНР. За словами кремлівського речника Пєскова, він обов'язково обговорюватиме війну в Україні...