Як можна виграти в лотерею: секрети та фішки

У багатьох українців лотерея асоціюється не лише з цікавим проведенням часу у колі близьких та друзів, але й з можливістю виграти великі гроші. Так деякі компанії пропонують головний приз, що перевищує кілька мільйонів гривень. Як його отримати? Для початку потрібно вибрати перевірену та надійну лотерею.

Уже протягом багатьох років найбільшою популярністю на території нашої країни користується Українська національна лотерея – на одному сайті зібрано відразу кілька різноманітних ігор, які пропонують високі шанси на перемогу. Ми зібрали кілька корисних порад та секретів, які допоможуть, якщо не гарантовано отримати джекпот, то помітно підвищити шанси на виграш головної грошової винагороди.

Вам допоможе системна гра

У лотереях зазвичай потрібно вгадати щасливу комбінацію цифр, яка принесе вам головну грошову винагороду. І компанії визначають конкретну кількість номерів, які потрібно закреслити на ігровому полі.

Втім, існує можливість грати більшою кількістю цифр. Яким саме чином? Найпопулярніші лотереї на сайті пропонують додаткову опцію – системна гра. Вона дозволяє вибрати, наприклад не 8, а 12 чи 13 номерів на ігровому полі. І таким чином помітно підвищити свої шанси на перемогу. Але звертаємо вашу увагу на те, що з кожним додатковим номером вартість лотерейного білета зростає.

Спільний виграш з друзями

Якщо ви любите проводити час за лотерею в компанії близьких та рідних, ви можете використати це собі на користь. Доведено, що, навіть якщо один гравець намагається експериментувати з різними підходами до закреслення номерів, він все одно керується доволі обмеженою варіативністю дій. Тобто, якщо обирає, наприклад щасливі для себе номери, це переважно одні і ті самі числа.

Збираючись компанією, ви зможете дійсно випробувати кілька стратегій. Адже кожен буде використовувати свою. Головне у такому разі:

  • пам'ятати перевіряти ігрові поля перед остаточним заповненням – це допоможе уникнути дуже схожих чи навіть однакових комбінацій;
  • розуміти, що у випадку отримання виграшу його потрібно буде розділити на усіх учасників.

Оберіть свою стратегію

У кожного гравця з часом з'являється своя стратегія гри в лотерею. Це може бути:

  1. Використання щасливих номерів: дати народження вас або ваших рідних, номери телефонів, вулиць, дому тощо. Усі ці числа, які супроводжують ваше життя і які ви вважаєте щасливими.
  2. Використання одної та тої ж комбінації, допоки вона не виграє. Не сильно ефективна стратегія, яка, втім, також користується популярністю. Гравець тримається однієї комбінації номерів, допоки вони не принесуть йому виграш.
  3. Випадкове розташування номерів. На сайті Української національної лотереї ви можете вибрати автоматичне заповнення ігрового поля. Не варто переживати, що система знаходиться на боці лотереї – вона абсолютно нейтральна. А отже, ніяк не зменшує ваші шанси на виграш.

Вивчайте історію ігор

Можливо, це не допоможе виграти головний приз. Але дасть розуміння того, як працює лотерея, які номери випадали частіше, а які майже не покидали лототрон під час останніх розіграшів. У кожної гри є своя статистика, яка представлена в окремому розділі. Ви можете подивитися загальну історію трансляцій або ж вибрати, наприклад комбінацію, яку плануєте використовувати, і натиснути на кнопку «Перевірити». Комп'ютер видасть вам усю історію конкретних номерів.

Звісно, немає ніякої гарантії, що числа, які не випадали протягом останніх кількох трансляцій, не випадуть і на наступній. Тож потрібно комбінувати усі ці підходи, аби дійсно покращити результат та збільшити шанси на отримання джекпоту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...