Як приготувати кето каву з колагеном?

Сніданок на кето

Кето кава з топленим маслом ГХІ — в чому користь?

Це енергетичний напій на основі міцно завареної кави з додаванням топленого масла гхі та кокосової олії. Спочатку рецепт був відомий під назвою Bulletproff coffee "броне кава" і мав на увазі використання гхі, кокосової олії, екстракту ванілі та збитих вершків без цукру. Зараз він відомий більше, як Кето кава, напій вкрай популярний серед послідовників безвуглеводної дієти кето - завдяки поєднанню кофеїну і особливого типу жирних кислот кава з маслом дає приплив енергії, блокує почуття голоду і активує роботу обміну речовин без підвищення рівня цукру в крові. Тому, періодично замінюючи ним звичні сніданки, ми втрачаємо зайву вагу. З цим напоєм я знайома давно, коли не встигаю з ранку щось приготувати вважаю свою жирну каву - сніданком, до обіду про їжу навіть не думаю!
На смак така броне кава нагадує вершковий латте.
Що стосується заміни порошкового колагену, то це моя ексклюзивна розробка з додаванням кубиків кісткового бульйону. Насолоджуйтесь енергією, здоров'ям і красою!
___________________________________
Що нам треба для приготування:
✔️Свіжеприготовлена чорна кава - підійде будь-який спосіб приготування.
✔️Вершкове масло або топлене вершкове масло
✔️MCT С8 Oil – ви можете придбати таку олію, наприклад, на сайті IHerb, як я це зробила Важливо дивитися продукт із високим вмістом каприлової кислоти.
Якщо, взагалі немає такої можливості, тоді додайте кокосову олію, але гарної якості, обов'язково з поміткою Extra Virgin.
✔️Колаген – ви можете придбати колаген в порошку, наприклад, на тому ж IHerb, але я готую сама з з яловичих суглобових кісток. Це зовсім не складно, а хімічний склад той самий, та заощаджує бюджет. Зазвичай я варю велику каструлю і розливаю в формочки для льоду, мені так зручно в використанні, вистачає на пів року)

Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001


Смачного!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...