Як приготувати кето каву з колагеном?

Сніданок на кето

Кето кава з топленим маслом ГХІ — в чому користь?

Це енергетичний напій на основі міцно завареної кави з додаванням топленого масла гхі та кокосової олії. Спочатку рецепт був відомий під назвою Bulletproff coffee "броне кава" і мав на увазі використання гхі, кокосової олії, екстракту ванілі та збитих вершків без цукру. Зараз він відомий більше, як Кето кава, напій вкрай популярний серед послідовників безвуглеводної дієти кето - завдяки поєднанню кофеїну і особливого типу жирних кислот кава з маслом дає приплив енергії, блокує почуття голоду і активує роботу обміну речовин без підвищення рівня цукру в крові. Тому, періодично замінюючи ним звичні сніданки, ми втрачаємо зайву вагу. З цим напоєм я знайома давно, коли не встигаю з ранку щось приготувати вважаю свою жирну каву - сніданком, до обіду про їжу навіть не думаю!
На смак така броне кава нагадує вершковий латте.
Що стосується заміни порошкового колагену, то це моя ексклюзивна розробка з додаванням кубиків кісткового бульйону. Насолоджуйтесь енергією, здоров'ям і красою!
___________________________________
Що нам треба для приготування:
✔️Свіжеприготовлена чорна кава - підійде будь-який спосіб приготування.
✔️Вершкове масло або топлене вершкове масло
✔️MCT С8 Oil – ви можете придбати таку олію, наприклад, на сайті IHerb, як я це зробила Важливо дивитися продукт із високим вмістом каприлової кислоти.
Якщо, взагалі немає такої можливості, тоді додайте кокосову олію, але гарної якості, обов'язково з поміткою Extra Virgin.
✔️Колаген – ви можете придбати колаген в порошку, наприклад, на тому ж IHerb, але я готую сама з з яловичих суглобових кісток. Це зовсім не складно, а хімічний склад той самий, та заощаджує бюджет. Зазвичай я варю велику каструлю і розливаю в формочки для льоду, мені так зручно в використанні, вистачає на пів року)

Повний відео рецепт можна переглянути на україномовному каналі am-am домашні смаколики | @am-am1001


Смачного!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...