Панеттоне — це традиційний різдвяний пиріг із солодкого дріжджового тіста з додаванням цукатів, сухофруктів та горіхів. На смак він дуже схожий на нашу паску, тільки він більш ароматний і без прикрашеної шапочки, за бажанням це можна легко виправити! Насправді, італійці на Великдень печуть Коломба і на смак вона нагадує Панеттоне, тільки в неї інша форма. Для різноманіття приготуйте Панеттоне за рецептом від італійського шефа.
Блогерка та журналістка Раміна Есхакзай запросила до себе на подкаст блогерок Олену Мандзюк та Анну Алхім. Блогерки зустрілися, щоб обговорити скандал, у який потрапила Алхім через своє зневажливе ставлення до української мови, зазначають Патріоти Укра...
У мирний час між успішними випробуваннями ракети та її появою у серійному виробництві може пройти значний період, а під час війни цей термін має бути короткий. Про це сказав військовий оглядач Денис Попович, коментуючи питання української балістики, пе...