Як приготувати справжній Панетоне без спеціального міксера!

Найкращий рецепт Паски на Великдень 2024 року!

Панеттоне — це традиційний різдвяний пиріг із солодкого дріжджового тіста з додаванням цукатів, сухофруктів та горіхів. На смак він дуже схожий на нашу паску, тільки він більш ароматний і без прикрашеної шапочки, за бажанням це можна легко виправити! Насправді, італійці на Великдень печуть Коломба і на смак вона нагадує Панеттоне, тільки в неї інша форма. Для різноманіття приготуйте Панеттоне за рецептом від італійського шефа.

Рецепт
Закваска
вода 80 гр (тепла)
борошно 65 гр (00)
дріжджі 15 гр (живі)
цукор 10 гр
Наповнення:
родзинки золоті 50 гр
родзинки темні 50 гр
вишневі цукати 60 гр
апельсинові цукати 25 гр
алкоголь, або апельсиновий сік, або чай 60 гр
Перше тісто:
борошно 260 гр (00)
вода 70 гр (тепла)
яйце 1 шт (64 гр)
цукор 80 гр
вершкове масло 60 гр (м`яке)
Друге тісто "Ароматне":
вершкове масло 60 гр
яйце 1+1 жовток (74 гр)
цукор 60 гр
борошно 130 гр (00)
мед 30 гр
ароматична паста 5 гр
1/2 ч.л солі
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Китайська мафія купила найбільший бордель Європи і поселила у ньому шпигунів - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 21:50

"Дім розпусти" з назвою Pascha став центром розслідування прокуратури Дюссельдорфа через підозри у зв'язках з контрабандною групою та відмиванням грошей. Як стало відомо Bild, слідство припускає, що китайська банда відмивала гроші через бордель. Найбіл...

Офіцер ЗСУ розповів, як командири окупантів "стимулюють" їх йти на штурм

четвер, 9 травень 2024, 21:43

Попри намагання окупаційних сил здобути якихось значних успіхів на полі бою до 9 травня, все більше росіян здається в полон ЗСУ. Проте українські бійці не беруть всіх поспіль. Про це розповів офіцер 59 ОМБ імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький, передаю...