Панеттоне — це традиційний різдвяний пиріг із солодкого дріжджового тіста з додаванням цукатів, сухофруктів та горіхів. На смак він дуже схожий на нашу паску, тільки він більш ароматний і без прикрашеної шапочки, за бажанням це можна легко виправити! Насправді, італійці на Великдень печуть Коломба і на смак вона нагадує Панеттоне, тільки в неї інша форма. Для різноманіття приготуйте Панеттоне за рецептом від італійського шефа.
17 травня за новим стилем вшановують пам'ять апостола від 70-ти Адроника і патріарха Стефана Константинопольського. За юліанським календарем сьогодні згадують мученицю Пелагію Тарсійську. . Наші предки присвячували це народне свято посівам овочів і зе...
Артистка Вєрка Сердючка зі своїм шоубалетом виконала трек американської співачки Леді Гаги Abracadabra. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на «Музвар». На ролику видно, як Сердючка разом із мамою, беквокалістками та танцюристами запалює ...