Панеттоне — це традиційний різдвяний пиріг із солодкого дріжджового тіста з додаванням цукатів, сухофруктів та горіхів. На смак він дуже схожий на нашу паску, тільки він більш ароматний і без прикрашеної шапочки, за бажанням це можна легко виправити! Насправді, італійці на Великдень печуть Коломба і на смак вона нагадує Панеттоне, тільки в неї інша форма. Для різноманіття приготуйте Панеттоне за рецептом від італійського шефа.
У російському Брянську вибухнув автомобіль провідного російського конструктора. Він займався модернізацією засобів радіоелектронної боротьби. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерела у Силах оборони, передають Патріоти України. За інформац...
Президент США Дональд Трамп може бути глибоко розчарований, коли дізнається, що на похороні Папи Римського Франциска йому відведене місце у третьому ряду високопоставлених гостей. Про це пише The Telegraph, передають Патріоти України. Зазначається, що ...