Панеттоне — це традиційний різдвяний пиріг із солодкого дріжджового тіста з додаванням цукатів, сухофруктів та горіхів. На смак він дуже схожий на нашу паску, тільки він більш ароматний і без прикрашеної шапочки, за бажанням це можна легко виправити! Насправді, італійці на Великдень печуть Коломба і на смак вона нагадує Панеттоне, тільки в неї інша форма. Для різноманіття приготуйте Панеттоне за рецептом від італійського шефа.
Онука української співачки Софії Ротару, 23-річна модель і блогерка Софія Євдокименко 22 серпня в Instagram повідомила, що готується до весілля, передають Патріоти України. "У ці вихідні ми святкуватимемо любов", – написала вона і додала наприкінці тек...
Моніторинговий канал Tracking у Telegram повідомляє, що переліт бортів стратегічної авіації Збройних сил РФ було зафіксовано в ніч на 23 серпня. Зазначається, що з авіабази "Українка" в Амурській області на Далекому Сході РФ до авіабази "Енгельс-2" в С...