
Панеттоне — це традиційний різдвяний пиріг із солодкого дріжджового тіста з додаванням цукатів, сухофруктів та горіхів. На смак він дуже схожий на нашу паску, тільки він більш ароматний і без прикрашеної шапочки, за бажанням це можна легко виправити! Насправді, італійці на Великдень печуть Коломба і на смак вона нагадує Панеттоне, тільки в неї інша форма. Для різноманіття приготуйте Панеттоне за рецептом від італійського шефа.
Український журналіст Слава Дьомін у коментарі програмі "Ранок у великому місті" на каналі ICTV, який опублікували 28 жовтня, спростував плітки про те, що зустрічався з неповнолітніми дівчатами, які розповсюдила дружина українського ведучого Володимира...
У Покровську Донецької області триває операція Головного управління розвідки Міноборони України. Заяви країни-агресора Росії про «знищення 11 десантників» є провокацією. Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на джерело у військовій розвідці у су...