
Панеттоне — це традиційний різдвяний пиріг із солодкого дріжджового тіста з додаванням цукатів, сухофруктів та горіхів. На смак він дуже схожий на нашу паску, тільки він більш ароматний і без прикрашеної шапочки, за бажанням це можна легко виправити! Насправді, італійці на Великдень печуть Коломба і на смак вона нагадує Панеттоне, тільки в неї інша форма. Для різноманіття приготуйте Панеттоне за рецептом від італійського шефа.
"На тлі продовження процесу перемовин, які нібито мають призвести до припинення російсько-української війни, російський президент під час пресконференції у Нью-Делі згадав про неминучість «звільнення» Донбасу і «Новоросії» його військами", - пише огляд...
Європейський союз готує жорсткий сигнал для Бельгії, якщо її прем'єр Барт де Вевер заблокує план виділення €210 млрд «репараційного кредиту» для України. Про це 11 грудня пише Politico, передають Патріоти України. На саміті 18 грудня лідери ЄС намагати...