Як робити виграшні ставки на баскетбол

ставки на баскетбол в Україні stawki.bet

Баскетбол стабільно вважається одним з найпопулярніших видів спорту як для самостійної гри, так і для перегляду та ставок. Тим паче, що, розуміючи значну популярність матчів, букмекери пропонують повноцінну лінію не лише на змагання НБА, але й на матчі європейських чемпіонатів (в тому числі й українських). Це дозволяє кожному беттеру обрати оптимальні ставки на баскетбол в Україні.

Типи та особливості ставок на баскетбол в Україні

Якщо ви знайомі з основними категоріями спортивних ставок, в вас вряд чи виникнуть складнощі, коли ви будете робити ставки на спорт. Найбільшою популярністю користуються такі баскетбол ставки:

  • На результат матчу з урахуванням овертайму або без нього, а також на результат чверті поєдинку.
  • Тотал загальний та персональний: найбільшою популярністю користуються ставки на баскетбол в Україні більше або менше, а також тотал в певному діапазоні. Ви можете побачити на сайтах тотал за очками, фолами чи штрафними кидками.
  • Фора зі значним діапазоном.
  • На порівняння четвертей: в якій чверті одна або обидві команди продемонструють найбільшу результативність у грі.
  • На порівняння поєдинків: можна порівнювати матчі в рамках одного туру або між командами одного рівня. Потрібно спрогнозувати, в якому матчі загальний рахунок чи персональний результат команди буде більшим.
  • Довгострокові ставки на баскетбол : на те, чи пройде команда в наступну стадію турніру.
  • Деякі гравці віддають роблять live ставки баскетбол, які можна змінювати під часу поєдинку. Такі лінії окрім стандартних ставок ,містять також додаткові варіанти, наприклад, яку кількість фолів набере лідер.

Цікаві деталі про ставки на баскетбол

Баскетбол – це швидкоплинний вид спорту, де результат поєдинку може кардинально змінитись за кілька хвилин. Окрім цього, варто пам’ятати про наступні особливості ставок на баскетбольні матчі:

  • Велика кількість подій з однаковою ймовірністю: нічия за підсумками чверті, половини поєдинку та всього змагання фіксується нечасто, тому деякі букмекери навіть не додають нічийний результат до своїх ліній ставок.
  • Регулярність подій: під час основного етапу чемпіонату команди можуть грати кілька матчів на тиждень. Це дозволяє зібрати необхідну кількість даних, аби мати повне уявлення щодо поточної форми баскетбольного клубу та певного гравця.
  • Мінімальна маржа на найважливіші події: на зустрічі НБА, Євроліги букмекерські контори пропонують найвищі котирування, оскільки вони користуються значною популярністю й великою конкуренцією серед беттингових компаній.

Враховуйте ці фактори, якщо плануєте робити ставки на баскетбол сьогодні.

Декілька порад, як робити ставки на баскетбол

Програш та розчарування від ставки на баскетбол є неминучими, якщо не аналізувати потенційний результат:

  • Форма команди: важливо вивчити статистичні дані суперників, аби зрозуміти, як будуть розгортатись події на майданчику. Вам варто ознайомитись з середньою результативністю, кількістю фолів та статистикою власних зустрічей.
  • Присутність лідера: часто гра команди вибудовуються навколо ключових гравців, котрі набирають максимальну кількість очок, виконують штрафні кидки та направляють інших гравців. Якщо основний гравець однієї з команд не вийде на майданчик, логічно зробити ставку на баскетбол на перемогу іншого колективу.

Перш, ніж робити ставки на баскетбол, корисно вивчити основні інсайди, наприклад, про суперечки між тренером та лідером команди або про травми основних гравців.

Найвідоміші сучасні стратегії ставок на баскетбол

Окрім передматчевого аналізу та чіткого розподілу своїх заощаджень, топові беттери використовують різні стратегії; розглянемо найпопулярніші варіанти, як робити ставки на баскетбол сьогодні:

  • Перемога андердога у чверті: те, як завершиться певна чверть не завжди впливає на фінальний результат. Часто команда, що вважається фаворитом, набирає значний запас у різниці очок й потроху відпускає гру, так що андердог отримує можливість виграти чверть. Аби ця стратегія спрацювала, необхідний коефіцієнти на перемогу сильного клубу не менше, ніж 1,3. Важливо, аби передматчева букмекерська лінія дозволяє робити ставку тільки на результат першої чверті.
  • Догон на тотал по четвертям: беттер повинен ретельно аналізувати потенційні результати чвертей. Наприклад, він прогнозує, що команди проб’ють тотал 33,5 та обирає парі з таким результатом. У випадку, якщо будет забито 34 чи більше очок, ставки на баскетбол зіграють і можна переходити до іншої події. Якщо тотал буде меншим, необхідно ще раз зробити ставку на баскетбол з таким самим результатом.

Специфічна динаміка баскетболу створює значний потенціал для отримання прибутку. Головне – визначити всі тонкощі такої спортивної дисципліни, відслідковувати матчі в прямій трансляції, багато читати, вивчати статистику, багато працювати в цьому напрямку, аби досягти позитивних результатів.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...