"Як скажений кіт, що упився валер'янки": Злий Одесит спрогнозував, чи готовий Путін віддати Луганщину заради півдня

Президент Росії Володимир Путін не готовий віддати Луганську область майже без бою, щоб утримати Південний плацдарм – Херсонську та Запорізьку області. Впевненість у цьому висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко (Злий Одесит), передають Патріоти України.

"Зараз на Донбаському плацдармі зосереджені підрозділи 1 і 2 АК, 2, 5, 8, 29, 36, 58, а так само 90 ТД, підрозділи 1 ТА, недоноски 3 АК та інший різношерстий набрід типу зеків ПВК "Вагнер"... Донбаський плацдарм одноразово, особливо після втечі з Харківської області, був насичений великим числом підрозділів РОВ. І мета їхня одна – утримання плацдарму за всяку ціну, у першу чергу у вигляді кількісної маси. Це схоже на готовність зливу? Ні", – вважає експерт.

На його думку, скоріше, це схоже на відчайдушну спробу утримати плацдарм. "На Південному плацдармі ми можемо бачити концентрацію підрозділів 1 АК, 5, 8, 35, 36, 49 ОВА, 22 АК, а так само представників 3 АК. Тобто, тут, більш-менш система управління стабільна, але не на правому березі Херсонщини. Проте, відмінність від Донбаського плацдарму відчутна. Так само, відчувається і намір РФ сконцентрувати основний оборонний ресурс на Запорізькій локації, щоб не допустити прорив на Лівобережну Херсонщину і, раптово, південний напрямок Донеччини", – додав Коваленко.

Він упевнений, що Путін не буде "зливати" Луганську область: "Він буде триматися за кожен плацдарм як скажений кіт, що упився валер'янки, тримається за фіранки, від яких його намагаються відірвати".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Нічні відьми" ХХІ століття: Україна переробляє легкомоторні літаки на безпілотні бомбардувальники та важкі дрони-камікадзе далекої дії (фотофакти)

субота, 27 квітень 2024, 8:15

Корисне навантаження таких БПЛА в рази більше ніж у Шахеда-Герані, а радіус польоту співставний з ірано-російськими дронами. Мова йде не про одноразові дрони-камікадзе, адже конструкція літака дозволяє здійснювати неодноразове скидання бомб. Про це ж с...

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...