“Як скелет”: Примадонна шокувала прихильників своїм виглядом (відео)

У мережі звернули увагу на те, як помітно схудла артистка.

Відома російська співачка Алла Пугачова шокувала прихильників зовнішнім виглядом. Чоловік виконавиці, популярний шоумен Максим Галкін виклав у мережу нове відео із сім’єю, на якому й помітні зміни у зовнішності артистки. Ролик з’явився на сторінці Галкіна в “Інстаграмі”, передають Патріоти України.Так, на записові – Галкін із дітьми Лізою та Гаррі, а також зі самою Аллою Пугачовою.

Співачка гуляє у джинсових шортах-кюлотах, білій сорочці оверсайз і взутті без підборів. Також зірка має розпущене волосся.

У коментарях користувачі мережі звернули увагу на те, як помітно схудла артистка.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...