Як ССО вибивали росіян біля Роботиного (відео)

Сили спецоперацій ЗСУ показали, як вибивали російських окупантів на підступах до Роботиного на Запоріжжі.

У соцмережах військові опублікували відповідне відео бойової роботи.

У пресслужбі ССО зазначили, що спецпризначенці були одними із перших, хто вибивав ворога біля до цього тимчасово окупованого населеного пункту.

На опублікованому відео зафіксовано зокрема кадри ближнього стрілецького бою та евакуацію поранених.

Зазначається, що бої з противником відбувалися у вкрай непростих умовах. Українських військових постійно обстрілювала російська артилерія, а в небі було багато ворожих дронів, які слідкували за діями українців.

На підступах до Роботиного, бійці ССО вели близькі стрілецькі бої з російськими загарбниками, які намагалися в будь-який спосіб втримати займану ним ділянку фронту на Запоріжжі та не допустити просування українських наступаючих сил.

Відео демонструє лише невеликий фрагмент роботи операторів Сил спецоперацій, які мали знищити противника і витіснити його із зайнятих позицій на підставах до населеного пункту.

Нагадаємо, що 23 серпня Збройні Сили України підняли Державний прапор над населеним пунктом Роботине.

Прапор встановили бійці 47-ї окремої механізованої бригади, які декілька місяців вели бої за це село у Запорізькій області.

Українська влада 22 серпня офіційно повідомила, що ЗСУ зайшли в цей важливий населений пункт, важкі бої за який тривають вже третій місяць.

Тод для убезпечення життя і здоров’я цивільних, українські військові евакуювали місцевих мешканців за допомогою американських БМП Bradley.

Роботине на неофіційній мапі бойових дій

Роботине був потужною оборонною точкою російських окупантів на південній ділянці фронту російсько-української війни.

Джерело

Опублікував: Андрій Савчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Новий рівень битви БПЛА: Українські FPV навчилися збивати коштовні російські "Орлани"

неділя, 2 червень 2024, 5:58

Війна дронів в Україні набуває нових проявів та досягає нових рівнів. Схоже, незабаром основним засобом протидії ворожим дронам-розвідникам стануть дрони-винищувачі. . Сьогодні у мережі було опубліковано одразу два відео того, як українські дрони-камі...

Цей зрадник, звірюка, монгольський холуй і брехун був канонізований РПЦ як святий благовірний за... праведне життя, - журналіст

неділя, 2 червень 2024, 0:30

"Час від часу вони там про якесь "братерство" розповідають. Ну що ж, ловіть. Такого вам досі у школі на розкажуть. "Братерство" по-московськи", - пише журналіст Павло Бондаренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та пр...