Як у Британії альпака у футбол грала, - відео

Альпака по імені Оскар втік з сусідньої ферми і приєднався до гри.

Під час футбольного матчу між "Карлтон Атлетик" і "Илкли Таун" в Західному Йоркширі на поле вибігла альпака. Матч довелося призупинити. Про це повідомляє ВВС, повідомляють Патріоти України .

Відзначається, що альпака по імені Оскар втік з сусідньої ферми і приєднався до гри. Футболістам та гостям на трибунах близько 15 хвилин не вдавалося виманити тварину з поля їжею і криками. Підходити близько до альпака боялися, так як тварина може і брикнути. Незабаром альпаку забрав господар.

"Через 35 хвилин (після початку матчу - Ред. ) Він вислизнув, пройшов через вхід і вийшов на поле. Суддя зупинив гру. Люди не хотіли наближатися до нього на випадок, якщо він штовхне. Потім викликали фермера, і врешті-решт його повернули додому ", - розповіли очевидці.

В "Карлтон Атлетик" відзначають, що ферма з альпаками знаходиться біля поля вже кілька років, проте таких випадків раніше не було.

"Він вибрався, мабуть, десь є невелика щілина в бар'єрі, бо ми також бачили тут курчат. Оскар дійсно допитливий, він насолоджувався і бігав по полю, він не непокоївся - пара гравців сказала, що він був нашим найкращим гравцем матчу ", - додав глава ФК" Карлтон Атлетик "Джон Флінн.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...