Як у індійському кіно: Дивно схожі китаянки познайомилися в соцмережі і дізналися, що вони близнючки (фото)

Вони знайшли одна одну через 29 років після народження.

Удивительно похожие китаянки познакомились в соцсети и узнали, что они близняшки

Дівчата з китайської провінції Хенань познайомилися в соцмережі Douyin (китайська версія TikTok), не підозрюючи про свої родинні зв'язки. Китаянки були здивовані тим, наскільки сильно вони схожі. Виявилося, що вони однояйцеві близнюки, яких розлучили, як Зіту і Гіту в культової історії Боллівуду . Про це повідомляє South China Morning Post, передають Патріоти України.
29-річна Ченг Кеке з міста Гуньі виховує дворічну дочку. Дівчина дізналася від родича, що в місті Кайфен в школі бойових мистецтв є вчителька, яка дуже схожа на неї. Дівчата настільки схожі, що навіть родичі Ченг не могли відрізнити їх.
Ченг зв'язалася з Чжан Лі в соцмережах. Вона дізналася, що у викладача бойових мистецтв є 11-річний син і шестирічна дочка. Потім з'ясувалося, що, згідно з документами, жінки народилися з різницею в кілька днів. Виявилося, що днем народження Ченг вказали ту дату, коли її удочерили. Це сталося через кілька днів після її народження.
Ченг була єдиною дитиною в сім'ї. Батьки з любов'ю до неї ставилися, тому вона не підозрювала про удочеріння. Після знайомства з Чжан вона два місяці хотіла, але не наважувалася розпитати батьків про таємниці свого народження. Коли розмова відбулася, мати Ченг спочатку заперечувала удочеріння, але в підсумку зізналася, що 29 років тому жінка похилого віку принесла в їх сім'ю дівчинку. На наступний день Ченг і Чжан зустрілися.

Ченг і Чжан виявилися сестрами

Дізнавшись, що у них збігаються група крові, переваги у їжі і стиль одягу, дівчата зважилися здати тест ДНК. Мати Чен прийшла на другу зустріч дочки з Чжан. Жінка розплакалася і сказала, що усиновила б обох дівчаток, якби знала, що у Чен є сестра.
В кінці березня прийомні матері близнят теж познайомилися. Мама Чжан сказала, що біологічна мати її прийомної дочки народила дітей без чоловіка і жила в злиднях, тому попросила знайомих знайти батьків для дівчаток. У мами Чжан не було матеріальної можливості виховувати двох дочок, тому вона з жалю забрала одну дівчинку. До цього біологічній метрі близнят відмовили дві сім'ї, які бажали усиновити малюка. За словами мами Ченг, дівчинка народилася раніше терміну і навіть не могла плакати через слабкість. Їй довелося тиждень годувати дівчинку сумішшю з шприца, перш ніж та навчилася смоктати з пляшечки.
Мама Чжан спочатку була проти ДНК-тесту. Вона переживала, що дочка її кине і відправиться на пошуки біологічної мами. Однак жінки погодилися, коли дочки пообіцяли їм, що вони не втратять своїх дочок. Близнята запевнили, що не прагнуть шукати біологічних батьків.

- Якби вони хотіли знайти нас, то вже давно з'явилися. Де вони були останні 30 років? - пояснила своє рішення Чжан Лі.

- Я так переживала, що не могла заснути. У мене навіть ноги тремтіли. Я нервувала більше, ніж під час пологів, - поділилася Ченг. - Я дуже хвилювалася, коли нарешті зустрілася з Чжан Лі, і відразу відчула близькість. У нас однакові зуби і родимки на обличчі. Наші голоси схожі, ми обидві прикриваємо рот, коли сміємося.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - Віктор Андрусів

субота, 20 квітень 2024, 0:16

"Я не прихильник теорій змов. Навпаки, прихильник фрази: "Не треба пояснювати всесвітньою змовою звичайне розп...здяйство". Але поведінку наших "партнерів" на фоні всього, що відбувається, важко пояснити чимось іншим, як "змовою", - пише політолог Вікт...

Дивно, але в ініціативах Джонсона щодо допомоги Україні немає зради, - Роман Шрайк

субота, 20 квітень 2024, 0:00

"Позавчора був важливий день для надання допомоги США Україні, давайте трохи підсумую", - пише журналіст Роман Шрайк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Спікер Джонсон виступив з ініціативою ухвалити п'ять законопроєкт...