Як у Німеччині розкрили російське шпигунське кубло, - Борислав Береза

"У "Der Spiegel" вийшла гучна стаття "У Баварії заарештовано російських диверсантів - розслідування Генпрокуратури". Німеччина зіткнулася з новою шпигунською справою. За даними SPIEGEL, генеральний прокурор Єнс Роммель заарештував двох агентів, які, як стверджується, планували диверсійні операції в Німеччині за завданням російських спецслужб. Як стало відомо SPIEGEL від слідчих, арешт було здійснено в середу вранці у Байройті (Баварія) силами спецназцу поліції", - пише політик та громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Головним підозрюваним є 39-річний Дітер С. з Баварії. Федеральна прокуратура звинувачує його в тому, що він діяв як агент секретної російської служби, з метою саботажу та в "погрозі безпеці" військових об'єктів. За даними слідства, Дітер С. обговорював диверсійні операції в Німеччині зі зв'язковими з російських спецслужб з жовтня 2023 року. Повідомляється, що він погодився здійснювати підпали та вибухи на об'єктах військової інфраструктури, оборонних підприємствах та промислових об'єктах. Серед іншого, у центрі уваги були транспортні маршрути, що використовуються для перевезення військових вантажів. Кінцевою метою запланованих атак було намагання підірвати підтримку України з боку Німеччини.

За даними слідства, Дітер С. також обстежував та фотографував американські військові об'єкти в Німеччині. Як стверджується, він передавав відповідні зображення своїм російським патронам. Передбачуваному шпигунові допомагав 37-річний росіянин німецького походження Олександр Й., якого федеральна прокуратура також звинувачує у шпигунстві. Він також заарештований 17 квітня в Байройті. За інформацією SPIEGEL, серед військових об'єктів, за якими велося стеження, були об'єкти збройних сил США у Графенвері (Баварія). Серед іншого там знаходиться важливий військовий полігон, де американська армія навчає українських солдатів - наприклад, на танках Abrams.

Ймовірний головний злочинець Дітер С. - не чужа людина для німецьких органів безпеки, бо перебував у їхньому фокусі уваги. У період з 2014 до 2016 року він перебував у складі підрозділів бойовиків так званої "ДНР". За даними SPIEGEL, німецька судова система класифікує цей підрозділ як терористичну організацію, тому Дітер С. також звинувачується у членстві у терористичній організації за кордоном".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...