Як українці знищили російський ЗРК "Тор". З обслуги вижив лише один окупант (відео 16+)

Українські військові знищили російський ЗРК "Тор" разом з екіпажем на Запорізькому напрямку. Бойова машина згоріла вщент разом з окупантами після прильоту "величезного дрона, використання якого раніше не фіксувалося". Відео, зняте в травні, опубліковано в Telegram-каналі "Досьє Шпигуна".

За даними автора, вижити вдалося лише одному окупанту, який і зняв на відео рештки ЗРК, що догоряли, сиплячи прокльонами на адресу ЗСУ.

"Вашій увазі – відео догорання ЗРК (ймовірно, ЗРК "Тор") одного з підрозділів ЗС РФ, що перебуває на Запорізькому напрямку. За словами джерела, до бойової машини "влетів величезний дрон, використання якого раніше не фіксувалося", – зазначено в повідомленні.

Російський окупант, який знімає на відео наслідки вдалого прильоту ЗРК, мало не плаче й погрожує "всіх кінчити за пацанів". Він, пише "Досьє Шпигуна", уцілів абсолютно випадково.

"Не менш цікава історія оператора відео. Військовослужбовця врятувала "природна потреба". У момент, коли він залишив машину, і відбувся "приліт". Судячи з усього, його товариші – решта членів екіпажу загинула, що підтверджується коментарями самого військовослужбовця на відеозаписі", – зазначає автор каналу, додаючи, що відео було зняте в травні 2023 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...