Як "успішно" розвивається російський контрнаступ на Курщині (відео)

Москва з переляку, ганьби та болі нагнала в напівокуповану українцями область рф стільки військової техніки, що позаздрять російські ударні частини під Покровськом та Вугледаром. Однак недосвідчені війська, яких нашкрябали з усієї Росії приголомшені кіл кістю і якістю роботи українських БПЛА, відзначають Патріоти України.

Звідси і виходить, що російський контрнаступ заради розблокування "Глушковського мішка" на п'ятий день захлинається у власній крові.

Ось і сьогодні з'являються яскраві відео роботи ЗСУ на російських теренах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як "успішно" розвивається російський контрнаступ на Курщині (відео)

п’ятниця, 13 вересень 2024, 22:29

Москва з переляку, ганьби та болі нагнала в напівокуповану українцями область рф стільки військової техніки, що позаздрять російські ударні частини під Покровськом та Вугледаром. Однак недосвідчені війська, яких нашкрябали з усієї Росії приголомшені кі...

Огляд карти бойових дій 13 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 13 вересень 2024, 19:55

Сьогодні 13 вересня. Триває 933 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Покровському напрямку загострилася: російські війська, включаючи 1-шу гвардійську танкову армію, намагаються оточити українські підрозділи. Ворог активно застосов...