Як у СРСР спивалися - страшні фото

Радянський алко-ланцюжок: столик з доміно-вино-горілчаний магазин-прийом склотари.

Алкоголіків в СРСР часто відправляли у спеціальні лікувально-трудові профілакторії. Однак ефект від них був невеликим. Люди пити не переставали Радянська влада постійно заявляла про боротьбу із алкоголізмом в країні. Однак насправді робила усе аби народ спивався. Для цього в СРСР існувала ціла мережа вино-горілчаних магазинів, які між іншим повністю вимерли при "загниваючому капіталізмі", пише у Livejournal блогер Максим Мірович, передають Патріоти України.

"Як правило радянські вино-горілчані магазини розміщувались в готельних будівлях і слугували справжніми гніздами для алкоголіків. Вони курсували по алко-ланцюжку: столик з доміно-вино-горілчаний магазин-прийом склотари", - написав Мірович.

Пропонуємо переглянути фотопідбірку зроблену у 1970-х роках. Ілюстрації яскраво говорять про те, як насправді в СРСР боролися з п'янством.

Найчастіше вино-горілчані магазини відкривалися в середині житлових дворів хрущовської та брежнєвської забудови.

"Думаю, багато із вас пам'ятають, як пом'яті товариші у майках-алкоголічках і драних спортивних штанях вешталися такими дворами", - додав Максим Мірович.

Слід додати, що радянських алкоголіків часто у той час "клеймили" на роботах або відправляли у лікувально-трудові профілакторії.

"Однак все було безрезультатно. Народ пив все більше і більше. Черги за алкоголем ставили все довшими", - написав блогер.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...