Як відкрити банку з кришкою: Скотчем і ще 4-ма хитрими способами, - лайфхак (фото, відео)

є одна складність: закрити таку банку дуже легко, а ось відкрити іноді зовсім непросто. Як би ви не намагалися це зробити, вона ніяк не піддається. Але є хитрі способи!

Твіст-офф – це назва жерстяних кришок для закрутки. Їх популярність обґрунтована можливістю багаторазового використання. Банку з кришкою, яка закручується іноді настільки складно відкрити, що доводиться звертатися за допомогою до рідних чи навіть сусідів.

Але цього можна уникнути, знаючи декілька корисних лайфхаків.

Скотч, гаряча вода, ніж чи інші пристосування допоможуть легко відкрити будь-яку банку. Ви будете приємно вражені такими способами.

1. Послабте кришку ножем

Переверніть банку і поставте на тверду поверхню. Просуньте кінчик грубого ножа під кришку і поворушіть декілька разів у різні сторони. Повторіть дії по кругу. Переверніть банку і спробуйте її відкрити.

2. Зробіть ручку зі скотчу

Цей лайфхак спрацює лише у випадку, якщо ви використаєте міцний скотч або електроізоляційну стрічку. Недовгий клаптик скотчу наклейте на кришку так, щоб частина охопила банку. Тримаючи банку однією рукою, іншою сильно потягніть за край скотчу.

Як відкрити банку скотчем дивіть у відео:

3. Постукайте по дну банки

Для того, щоб відкрити банку з міцно закрученою кришкою спочатку переверніть банку і злегка постукайте долонею по дну. Увесь вміст ємності перемістить, тому відповідно зміниться і тиск у банці. Спробуйте відкрити кришку.

4. Опустіть банку в гарячу воду

У миску наберіть гарячої води. Поставте банку так, щоб накрити кришку кип’ятком. За бажанням банку можна поставити просто під кран з гарячою водою. Під час нагрівання кришка розшириться, тому ви зможете легко її відкрити. Відповідно результату можна також досягти, використовуючи для волосся.

5. Обгорніть кришку рушником, або використайте гумові рукавички

Використавши рушник, ви збільшите силу зачеплення, тому завдяки цьому відкриєте банку. За бажанням можна використати гумові рукавички. Це також допоможе досягти бажаного результату.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...