Яка "сумна" новина: У Росії вбили кілера, амністованого за участь у війні проти України

У Ростовській області РФ застрелено 58-річного Володимира Борисенка. 2020 року його було засуджено за вбивство брата кандидата в губернатори регіону. Про це повідомляє російський Telegram-канал Baza, передають Патріоти України.

За попередніми даними, кілер напав на Борисенка біля спорткомплексу Білої Калитви. Невідомий чотири рази вистрілив у голову загиблого з пістолета Макарова. Наразі на місці працюють співробітники слідчого комітету та поліції. В регіоні запроваджено план "Перехоплення".

Зазначається, що Володимира Борисенка було засуджено на 16 років за організацію вбивства бізнесмена Іллі П'ятибратова. Злочин стався у травні 2017 року. Мотивом тоді став переділ сфер впливу у бізнесі. Разом із Борисенком за вбивство П'ятибратова було також засуджено Руслана Джафарова. Він отримав 13 років колонії.

За попередніми даними, Борисенка було амністовано за участь у війні проти України, і він якийсь час тому повернувся до Білої Калитви. Джафаров, як і Борисенко, вирушив служити до ПВК "Вагнер", і його вбили в лютому 2023 року.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...