"Якби український дрон приземлився у Кремлі, РФ нічого б не зробила", - ексголова СБУ

Росія нічого не зробить, навіть якщо український дрон приземлиться в Кремлі. Всі погрози та заяви про так звані "червоні лінії" – лише блеф ворога. Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ розповів генерал-майор запасу Служби безпеки України, заступник голови СБУ (2014-2015 рр.) Віктор Ягун, передають Патріоти України.

"Насправді, виявляється, що за кожною "червоною лінією" Росії – блеф. Блеф як щодо їхньої так званої ППО, як щодо їхніх якихось неймовірних можливостей штурмових підрозділів. Блеф щодо їхньої бойової техніки, яка "не має аналогів". І українська армія за останній рік тільки збільшила ті моменти, які зруйнували подібні міфи. Тому якщо який-небудь дрон незрозумілого походження або призначення опиниться на території Кремля, я не буду здивований. І не буду здивований, якщо він не просто опиниться там, але ще й зробить який-небудь "хлопок". І вони нічого не зможуть із цим зробити", - заявив Ягун.

Генерал-майор запасу СБУ вважає, що жодні "червоні лінії", які могли б стримати Україну або підняти якісь нові сили в Росії, вже неможливі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спеціально створена для знищення дронів: ВМС США готуються до випробування потужної мікрохвильової зброї

субота, 27 квітень 2024, 19:43

У 2026 році ВМС США планують випробувати свою першу потужну мікрохвильову зброю на борту морського судна. Експериментальна зброя, відома як «Проект МЕТЕОР», використовуватиме промені інтенсивної електромагнітної енергії для знищення дронів. Про це стал...

Прем'єр Ізраїлю вже відреагував: МКС готовий видати ордер на арешт Нетаньяху через війну в Газі, - The Times

субота, 27 квітень 2024, 19:28

Міжнародний кримінальний суд готовий видати ордери на арешт прем'єр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньяху та інших високопоставлених ізраїльських чиновників у зв'язку з війною в Газі. Про це пише The Times, передають Патріоти України. За даними видання,...