"Якби ви знали, наскільки важко мені підтримувати своє тіло у формі... Перепробувала всі дієти": Українська співачка розповіла, що допомагає їй тримати себе у формі

співачка SHADU

Навесні більшість українців особливу увагу приділяють зовнішньому вигляду і переходять на салати та нежирне м'ясо, щоби привести свою фігуру в норму. Зірки не виняток. Про досвід дотримання дієт «ФАКТАМ» розповіла українська співачка SHADU (Ксенія Шадурська), зазначають Патріоти України.

«Моє тіло — це окрема історія, про яку можна говорити та скаржитися нескінченно! На жаль, генетично я не була наділена ідеальною фігурою з маленьким відсотком жирового прошарку та красивими м'язами. Якби ви знали, наскільки важко мені підтримувати своє тіло у формі. Тому що я — як надувна кулька. Варто мені наїстись чогось калорійного, як на ранок плюс кілограм. А ще в мене погано засвоюється глюкоза — від неї одразу з’являється целюліт. Якщо я не контролюватиму харчування, то важитиму кілограмів на 15 більше й буду вся в „апельсиновій шкірці“. Мені здається, я перепробувала всі дієти, які є! Пам'ятаю, якось тиждень сиділа на одній гречці та воді. Але у 18 років ти просто не розумієш, наскільки згубно такі дієти впливають на організм».

Зараз на дієтах співачка не сидить. Їх замінило правильне збалансоване харчування.

«Щоб тримати себе у формі, я регулярно займаюся спортом — не менше двох разів на тиждень. Але найголовніше — це харчування! Точніше, контроль за тим, що й коли ти їси. Намагаюся не їсти після шостої-сьомої вечора, це мені допомагає тримати себе у формі. Спершу звикнути до такого режиму складно. Але з часом організм вже й не вимагає чогось смачненького на ніч», — сказала SHADU.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....

Серія українських ударів по цілях у Криму та Мордовії носить масштабний і скоординований характер – ISW

четвер, 18 квітень 2024, 5:00

На думку експертів Інституту вивчення війни (ISW), українські удари по цілях Росії у Криму та Мордовії є скоординованою і широкомасштабною серією. . "Українські удари по російських авіаційних об'єктах в окупованому Криму, а також на території Росії, я...