Які іранські ракети найбільш небезпечні: Злий Одесит спрогнозував, чого чекати українцям

За неофіційною інформацією, Росія прагне отримати від Ірану балістичні ракети, а натомість пропонує власні літаки Су-35. Поки стверджувати, що угода дійсно відбулася, не можна. Адже підтверджень ніяких немає. Та якщо Росія дійсно отримає балістичні ракети від Ірану, то це буде проблемою для України. Про це розповів військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Патріоти України.

За його словами, балістична ракета – дуже складна ціль для збиття. Якщо Росія отримає навіть 50 чи 100 одиниць, то це становитиме велику небезпеку для України.

Які ракети є в наявності в Ірану

Іран виготовляє два види балістичних ракет – Fateh-110 на 300 кілометрів і Zolfaghar на 700 кілометрів. Першу створили на основі радянської ракети. Для другої вже начебто використовували, зокрема, російські ракетні технології.

Особливість Zolfaghar – від'ємна бойова частина від розгінного блоку. Такі ракети ще важче збивати. Однак Коваленко сумнівається, що навіть у такому випадку Росія зможе знищити енергетичну інфраструктуру України.

"Не виключаю, що наші партнери можуть почати надавати ефективні протиракетні комплекси. Якщо нам не дають Patriot, тоді ми зможемо почати не просто просити, а вимагати ЗРК Samp-T. Це допоможе принаймні мінімізувати наслідки ударів та прикрити певні стратегічні об'єкти", – зазначив Коваленко.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про фортифікації

вівторок, 14 травень 2024, 1:45

Коли Збройні Сили у вересні 2022 року прорвали лінії російських загарбників на Харківщині і блискавичним ударом звільнили область, було чимало жартів з російських обіцянок повернутись. . Хоча росіяни нікуди не ділись. Закопались, накопичились і знов л...

"Манна небесна" щедро сиплеться на "кварталівців" за новою схемою: Компанія режисера "Слуги Народу" отримала з бюджету менше ніж за рік вже 750 млн грн (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:40

Новоспечений мультимільйонер не зміг пояснити суті свого раптового і щасливого бізнесу. В кіно він розуміється набагато краще ніж в отій бісовій інженерії, котра несе золоті яйця зеленого кольору. Нащо з Мінкультури під час війни тягнути десятки мільй...