"Які "здобні" стегна!": Ані Лорак жорстко висміяли через зміни у фігурі (фото)

Опальна співачка Ані Лорак, яка мовчить про війну, стала об'єктом насмішок. ЗМІ країни-агресорки активно обговорюють фігуру артистки і називають її "роздобрілою". Так, все почалося з того, що Лорак опублікувала на своїй сторінці в Instagram нові фото, передають Патріоти України.

На них вона позує на сцені, співачка дала концерт в Казахстані. Лорак заговорила про "величезне щастя" і "взаємне кохання" з фанатами. Однак коментарі під своїм новим постом співачка традиційно закрила. Вона отримує чимало критики за свою мовчазну позицію, а тому не дає користувачам висловлювати свою думку під її фото.

Попри це Лорак почали висміювати росЗМІ. Видання країни-агресорки помітили, що фігура співачки змінилася. Вони пишуть, що Лорак "погладшала". Також стверджується, що вона здивувала публіку своїми "м'ясистими" і "міцними" стегнами.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...