"Якісь диверсії можуть статися навіть у Європі": Експерт поділився прогнозом, чого чекати від Росії до 24 лютого

Цілком імовірно, що Росія готує ще одну масовану ракетну атаку до 24 лютого, висловився в ефірі телеканалу "Київ" військовий експерт Петро Черник, передають Патріоти України.

За його словами, наразі йдеться про накопичення росіянами ракетного ресурсу. Понад те, Черник допускає провокації з боку російських агентів – як в Україні, так і в інших країнах Європи.

"Від них чекати можна чого завгодно. Давайте не забувати, що вони мають доволі розвинену агентурну мережу… Якісь диверсійні акти на території Європи і на нашій території можуть статися. Плюс стратегічний неядерний ракетний потенціал ми не скасовуємо. Останній залп у 71 ракету – це доволі багато. І вони можуть, та й, імовірніше, накопичують новий ракетний ресурс. На мій погляд, до 24 лютого ще одна ракетна атака обов’язково буде", - сказав Черник.

Однак, наголосив експерт, "чогось аж надто особливого росіяни запропонувати не можуть": "Питання – по чому будуть бити. Можливо, змінять "філософію" ударів з інфраструктури енергетичної, скажімо, на транспортну".

Масований ракетний удар по Україні – коли буде

Представниця ОК "Південь" Наталя Гуменюк 13 лютого допустила, що російська армія може завдати нового ракетного удару по Україні на річницю повномасштабного вторгнення в Україну – 24 лютого. Справа не тільки в любові російських окупантів до символічних дат, але і в середньому інтервалі між атаками, наголосила Гуменюк.

Останній масований пуск крилатих ракет та іранських БПЛА Росія здійснила 10 лютого. Основну партію "подарунків" противника тоді наші ППО відбили, однак були й "прильоти" по енергосистемі України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...