Тіла російських військовослужбовців в тимчасово окупованому Донецьку зберігаються у холодильниках, призначених для риби. Про це повідомляють агенти партизанського руху "АТЕШ", передають Патріоти України.
Партизани кажуть, що так відбувається через величезні втрати російських військ на Донбасі морги та лікарні переповнені. Тому окупанти складують трупи на промислових об'єктах місцевих підприємств. "Одним із таких об'єктів є рибний завод "ДонФіш" на околиці міста, де в морозильних камерах раніше зберігалися риба та морепродукти. Останнім часом охорона деяких складів була посилена, а персонал допускається лише за спецперепустками. Туди регулярно заїжджають вантажівки рефрижераторів без розпізнавальних знаків", - йдеться в повідомленні.
Юрій Федоренко, командир 429-го окремого полку безпілотних систем "Ахіллес", зазначив, що за час проведення Курської операції Сили оборони України мали можливості добре вивчити місця базування ворога, передають Патріоти України. "Щодо Білгородщини, то ...
"Українські військові мають унікальний досвід ведення війни третього тисячоліття. На жаль, він отриманий та набувається далі ціною щоденних незворотних втрат на полях боїв. Разом із тим, тижня не минає, аби про український досвід наші медіа й соцмережі...