Щоправда, кулінар себе не комфортно почував, адже до нього надто зверхньо ставилися. "Ми поставили з компанією ціну 250 тисяч гривень. Тому замовляють нечасто. Мене два рази замовляли, але це конфіденційна інформація. Це були от саме люди, які не дуже мене знали, вони сказали, що я персонал, що обслуговує. Але до них приходили друзі з-за кордону і говорили, що хочуть замовити цього шефа. А вони навіть не знали хто я, бо я для них надто низький рівень", - поділився Євген.
Клопотенко зазначив, що якби не повномасштабна війна, то цінник був значно вищим. Кухар пояснює це тим, що так його замовляють менше людей і в нього є час на інші справи. Знаменитість також додав, якщо замовник готовий заплатити за його послуги 250 тисяч гривень, значить він дійсно бачить в цьому цінність.
"Я ставлю високу ціну через те, щоб менше їздити і менше робити. Якщо я поставлю цінник 10 тисяч гривень, то я тільки це й робитиму. У мене не буде часу на інші справи. Якби не було війни, я б поставив 15 тисяч доларів. Я поставив дорого – якщо ти реально бачиш в цьому цінність. Якщо ти хочеш поїсти смачно – поклич іншого крутого кухаря за 50 тисяч гривень", - наголосив Клопотенко.
Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...
12 квітня Повітряні сили ЗСУ повідомили про загибель під час виконання бойового завдання українського пілота F-16 Павла Іванова. Видання ВВС із посиланням на джерела повідомляє, що літак, імовірно, був збитий російською ракетою, передають Патріоти Укра...