Якщо інформація Буданова щодо ядерки для КНДР підтвердиться, ситуація стане цікавішою, - Роман Шрайк

"Реакції наших коментаторів часто схожі мені на поведінку дітей у магазині", - пише український блогер та журналіст Роман Шрайк у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:

"- Купи мені ось це! Ну купи!

- (Довге пояснення, чому не можна.)

– А я хочу! Хочу! Хочу! Хочу!

Єдина відмінність у тому, що діти не починають ненавидіти своїх батьків за відмову, ну хіба що ненадовго, а от ми кого тільки їб...натським словом "куколд" не обзивали. На жаль, емоційні вимоги, претензії та образи в реальному світі працюють погано. На третьому році війни так точно.

Погляньмо на ситуацію з Північною і Південною Кореями.

Південна Корея давно позначила, що її хвилює, – щоб Росія не дала КНДР свої ракетні технології. Тому що обстріли її території більш просунутими ракетами – це реальна загроза.

Тому вони кажуть Росії:

– Якщо ви дасте КНДР технології, ми дамо Україні зброю. А вона у нас є.

На цьому історія тимчасово затихає. Росія не дає КНДР технології, Корея не дає Україні зброї.

Зараз, коли КНДР скеровує солдатів, Південна Корея обурюється, але відповідь набагато розмитіша. Мовляв, ми маємо різні сценарії відповіді, може, навіть постачання зброї.

Чому б Кореї не доправити зброю одразу? Проста відповідь – "куколди"!

Складна відповідь – якщо Корея доправить Україні зброю, ніщо не стримуватиме Росію від надання КНДР омріяних технологій. Тобто зросте ймовірність того, чому намагається запобігти Корея.

А отже, якщо Корея у відповідь на скерування кндрівських солдатів щось і може нам дати, то точно не "наступальну зброю".

Але сьогодні з'явилася новина від Буданова, що РФ уже передає КНДР технології для тактичної ядерної зброї малої потужності та систем запуску підводних ракет. Якщо ця інформація підтвердиться і якщо це саме ті технології, яких боялися в Кореї, ситуація стане цікавішою.

Ця історія лише приклад. Між західними країнами і Росією є ціла купа взаємостримувальних умов, які йдуть далеко за межі російсько-української війни. З недавніх прикладів – загроза передання "Оніксів" хуситам. І все це враховується у складному балансі загроз, які переплітаються. Але якщо не хочете приймати світ таким, яким він є, у вас завжди є проста відповідь".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Роман "С*ки і рука гімназиста": Блогер Чепинога дотепно розповів, як Кокотюха писав радіодиктант за текстом Забужко

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:57

Сьогодні, 25 жовтня, об 11:00 всі охочі змогли написати Радіодиктант національної єдності, який цьогоріч склала письменниця Оксана Забужко, нагадують Патріоти України. З цього приводу блогер Віталій Чепинога придумав анекдот про те, як писатиме диктант...

Довелося брати кредит: У співачки-зрадниці Повалій виникли проблеми з грошима

п’ятниця, 25 жовтень 2024, 21:45

В минулому відома українська співачка, а зараз зрадниця, яка підтримала війну в Україні та переїхала в РФ, Таїсія Повалій постала перед фінансовими труднощами в країні-агресорці. Виявилося, що артистці навіть довелося взяти кредит задля великої покупки...