"Якщо Хливнюку заплатили $100 000, то це дає уявлення, які гроші крутились довкола шоу "Х-фактор" на СТБ", - Голобуцький

"Андрій Хливнюк про сором за досвід співпраці з росіянами і Марченко в суддівстві на шоу Х-фактор на СТБ: "Мені заплатили космічну суму. Заробив 100 тисяч доларів. Це було дуже круто для мене. Ці гроші поправили мої справи тоді. Але Марченко і Сосєдов — це було дуже боляче. ...Я намагався вже тоді не спілкуватись, ми поговорили одну чи дві хвилини за весь той час. Було ніяково. У мене була розмова з головою телеканалу, коли він мене наймав, я просив, щоб її [Марченко] не було. Ця розмова закінчилася на той час тим, що дружина за чоловіка не відповідає. У каналу була позиція, чітка та ясна", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Якщо Хливнюку заплатили $100 000, то це дає уявлення, які гроші крутились довкола цього шоу на СТБ, скільки заплатили росіянину. З "паломніцей"-Марченко складніше: там швидше можна запідозрити схему з відмивання і легалізації грошей.

І, окремо зауважу, це вже був рік після початку війни. Тобто, "дружина за чоловіка не відповідала" вже в цілком конкретній справі з фінансування окупантів і терористів (котру тоді ще ніхто не ініціював, як не прикро).
Але бидлу треба було шоу - і СТБ це шоу ліпили. Так що "ніяково" має бути не Хливнюку. А СТБ і його власникам. Котрі ані тоді, ані тепер не паряться такою дурнею як моральні категорії".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак, який не віщує нічого доброго: Росіяни зібрали третину своїх бомбардувальників на одному аеродромі

неділя, 19 травень 2024, 22:53

Росіяни зібрали третину своїх стратегічних ракетоносців на аеродромі "Оленья" в Мурманській області. Це може свідчити про підготовку до нового масованого ракетного удару по Україні. Про це пише військово-аналітичне видання Defense Express, передають Па...

"Все про російську культуру!": Відомий український співак виступав із путіністами у Німеччині

неділя, 19 травень 2024, 22:43

Український співак Олег Кензов, відомий за хітом "Обстановка по кайфу", вкотре втрапив у скандал, зазначають Патріоти України. Так, одіозний артист з'явився на афіші російського фестивалю, який пропонує всім насолодитися "російською культурою" на одном...