Якщо ми втратимо Покровськ, вся лінія фронту посиплеться, - Михайло Жирохов

Військовий експерт Михайло Жирохов в ефірі Radio NV розповів, що відбувається на покровському та торецькому напрямках, передають Патріоти України.

«Ситуація там, відверто скажу, близька до критичної. Наступні фортифікаційні лінії знаходяться дуже близько до того ж Селидового, до Покровська. І якщо навіть є план — утримувати на цих фортифікаційних лініях оборони, однак ці міста будуть в зоні досяжності російських вогневих засобів, я вже мовчу про КАБи», — зазначив Жирохов.

Він додав, що не розуміє, яким чином утримати ці міста, щоб вони зберегли свою стратегічну цінність, як хаби, як місце дислокування. «Ситуація змінюється і росіяни дедалі ближче. Той же Покровськ — це дуже важливий хаб, центр оборони. Якщо ми втратимо Покровськ, вся лінія фронту посиплеться», — резюмував Жирохов.

Джерело: Радіо НВ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"А навіщо ще ви і ваші діти потрібні цій країні?": Ватажок "Ахмата" звернувся до батьків російських строковиків (відео)

понеділок, 19 серпень 2024, 14:49

Поки російська армія продовжує свій відступ у Курській області, а кадирівці займаються мародерством на власних територіях, командир чеченського Ахмата Апті Алаудінов вимагає, щоб обороною регіону від ЗСУ зайнялися строковики, зазначають Патріоти Україн...

"Вийде бездоганно": Продюсерка Мозгова розкрила власний секрет смачного шашлику

понеділок, 19 серпень 2024, 14:30

Українська продюсерка Олена Мозгова поділилась секретом, як приготувати "бездоганний шашлик", та розповіла, яке м'ясо обирає для приготування. Своїм рецептом Мозгова поділилась на особистій сторінці у Facebook, передають Патріоти України. Наголосила, щ...