Якщо Оля Полякова об'єднається з ОПЗЖ, то ще й депутаткою стане. Може навіть цілою міністеркою, - політтехнолог Голобуцький

Українська співачка привітала зі святом державу-агресора.

"Це - Кіркоров і Оля Полякова, ціла майже голова української політичної партії, обслуговують російський "День національної єдності" в Дубаї (так, в Москві холодно, мокро і бридко незалежно від погоди, в Дубаї не до порівняння краще)", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тобто, українська співачка вітає державу-агресора з державним святом, котре серед іншого передбачає в перспективі і ліквідацію України через чергове "возз'єднання". І я перевіряв щойно - Полякової досі немає на "Миротворці".
Те, що Полякової немає і серед осіб, щодо яких зроблено подання до СБУ, можна не перевіряти - СБУ в нас таким не цікавиться. А завтра та ж Полякова таки зареєструє партію і спокійно піде на парламентські вибори - голяка пропагувати "дружбу мєжду народамі". І навіть отримає свою частку електорату, нехай і невелику. Якщо об'єднається з ОПЗЖ, то ще й депутаткою стане. Може навіть цілою міністеркою. Або хтось, може, все ж зупинить її гордий політ прямо зараз. Нехай і далі заробляє хоч в Дубаї, хоч в Москві - але не в Україні".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Накрили аеродром в Криму. Влучили десятки ракет. Це операція по плану НАТО

четвер, 16 травень 2024, 0:35

Україна завдала масованого ракетного удару по Криму, де був вражений аеродром Бельбек. Повідомляється, що в результаті атаки були знищені літаки ВС РФ, а також системи ППО С-300 і С-400. Окрім цього, ударів на території РФ зазнали паливні бази та інші ...

Наслухався пропаганди про "звєрства біндєравцєв": Російський загарбник щоб не потрапити в полон скинувши чеку з гранати заклав її собі під бронежилет (відео 16+)

четвер, 16 травень 2024, 0:05

Російський окупант збирався їхати на квадроциклі, але українські воїни завадили цьому. В результаті загарбник прийняв рішення покінчити життя самогубством, сунувши гранату собі під бронежилет. Про це повідомляє телеграм-канал Оперативний ЗСУ.